ΣΤΙΛ SHOPPING

Special Mom's Gifts από το Exclusive shop του Jenny.gr


5 Μαΐου 2015

Φέτος στη γιορτή της μητέρας πρωτοτυπήστε και πείτε "Χρόνια Πολλά" με ιδιαίτερα δώρα που σίγουρα δεν θα τα περιμένει... Καδράκια "Mother's Day", wishes bracelets ή wishes necklaces θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση για ένα smart & cute δώρο που σίγουρα θα την ενθουσιάσει. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα λευκό χειροποίητο καδράκι σε μίνιμαλ ύφος με το μήνυμα "Σ' αγαπώ" ή "Ευχαριστώ" ή ένα από τα μικροσκοπικά wishes bracelets ή necklaces που πέρα από μία πινελιά κομψότητας, θα μπορέσουν να εκφράσουν βαθύτερα συναισθήματά σας.

Επιλέξτε αυτό που σας εκφράζει και χαρίστε το στην αγαπημένη σας μητέρα:

Λευκό χειροποίητο καδράκι σε μίνιμαλ ύφος με το μήνυμα "Σ' αγαπώ" ή "Ευχαριστώ" IMG_5223 IMG_5242 Details: Λευκή ξύλινη κορνίζα Διαστάσεις: 25cm x 25cm Επιλογή signature name: Εάν επιθυμείτε να "υπογράψετε" το καδράκι σας σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας και θα το λάβετε προσωποποιημένο με το όνομά σας. Αγοράστε τα εδώ.

buy_button1

Wishes Bracelets Τα μικροσκοπικά wishes bracelets πέρα από μία πινελιά κομψότητας, θα αποτελέσουν κοσμήματα με σημασία στην εμφάνισή της. Mom - Θέλετε να δείξετε στη μητέρα σας πόσο "Dream Mom" τη θεωρείτε; Balance - Αν η ισορροπία αποτελεί βασική αρχή και κέντρο στη ζωή σας ή της μητέρας σας, χαρίστε το της ως μία καθημερινή υπενθύμιση... Summer Time - Για τις λάτρεις του καλοκαιριού, ο χρυσός αστερίας είναι ο πιο στιλάτος τρόπος για να δείξετε ότι το καλοκαίρι δεν είναι για εσάς απλά μια εποχή αλλά στάση ζωής. Χαρίστε το και θα νιώσει η μαμά σας ελεύθερη, δροσερή κι ευδιάθετη. wishes (3) wishes (4)

wishes (2)

Details: Χρώμα κίτρινο χρυσό - επιχρυσωμένο ασήμι. Κλωστή: βεραμάν, γκρι, κόκκινο Αυξομειωμένη ρύθμιση μεγέθους Αγοράστε τα εδώ.

buy_button1

Wishes Necklaces

Επιλέξτε τη βαθύτερη έννοια που σας εκφράζει και χαρίστε την στη μητέρα σας. Star, Balance ή Explore;

wishes (7)

wishes (8)

wishes (1)

Details: Χρώμα κίτρινο χρυσό - επιχρυσωμένο ασήμι. Αλυσίδα κίτρινη χρυσή - επιχρυσωμένο ασήμι. Αγοράστε τα εδώ.

buy_button1

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.