ΣΤΙΛ SHOPPING

Το απόλυτο shoe guide της νέας σεζόν!


2 Οκτωβρίου 2015

PicMonkey-Collage21.jpg

Πού θα αγοράσετε τις πιο δυνατές τάσεις στα φθινοπωρινά παπούτσια; Στα καταστήματα Tsakiris Mallas είναι η απάντηση και μία επίσκεψη θα σας πείσει κι εσάς!

Αν μπορούσαμε να βάλουμε έναν εναλλακτικό τίτλο στο παρακάτω shopping guide αυτός θα ήταν σίγουρα "τα κρόσσια σε όλο τους το μεγαλείο στα fall παπούτσια"! Κι όντως κάπως έτσι παρουσιάστηκαν τα φετινά βήματα στα catwalks διάσημων σχεδιαστών: με πολλά κι αέρινα κρόσσια σε όλες τις εκδοχές, σε όλα τα χρώματα και σε διαφορετικού στιλ παπούτσια. Πόσο μάλλον στις κατεξοχήν fall μπότες που θα τις δούμε να έχουν fringed style από τα κοντά και flat μποτάκια μέχρι τις over-the-knee ψηλοτάκουνες μπότες.

Δεύτερο βασικό κεφάλαιο θα αποτελέσουν τα ανδρόγυνα brogues -flat ή κυρίως σε flatforms style- γεμάτα colourblockings, καστόρινες ή animal skin υφές και βέβαια να μην αγνοήσετε τα πολυαγαπημένα sneakers. Όσον αφορά τη χρωματική παλέτα της νέας σεζόν αξίζει να επενδύσετε στο κόκκινο, στο βαθύ μπορντώ, στο γκρι, στους γήινους τόνους, στα metallics και σε κάθε είδους animal prints. Όλα αυτά λοιπόν μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τα βρείτε σε ένα κοντινό κατάστημα Tsakiris Mallas εξασφαλίζοντας τα πιο μοδάτα βήματα για τις φθινοπωρινές βόλτες σας!

[gallery-489418]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.