ΣΤΙΛ SHOPPING

Το απαραίτητο item για κάθε γυναίκα στο Exclusive Shop του Jenny.gr


9 Νοεμβρίου 2015

houseofmyrtle-Copy.jpg

Το νεσεσέρ είναι ένα item που όλες έχουμε στην τσάντα μας. Εύχρηστο για την καθημερινότητα αλλά και απαραίτητο για το σάκο των ταξιδιών. Το Jenny.gr είναι βρήκε το κατάλληλο για εσάς, τα χειροποίητα νεσεσέρ, House of Myrtle. Εύχρηστα και στιλάτα νεσεσέρ που καλύπτουν την ανάγκη κάθε γυναίκας. Επιλέξτε τα δύο διαφορετικά μεγέθη, ένα για την τσάντα και ένα για τη βαλίτσα σας.

3

Χρησιμοποιώντας τα πιο εκλεκτά φυσικά υλικά, βαμβακερά υφάσματα και βαφές με βάση το νερό, τα House of Myrtle αντικατοπτρίζουν την αγάπη για μια ζωή πιο κοντά στη φύση. Από τη μεταξοτυπία του υφάσματος μέχρι το κόψιμο και το ράψιμο, κάθε αντικείμενο είναι χειροποίητο και προσεκτικά φτιαγμένο από εξειδικευμένους τεχνίτες, φέρνοντας ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Κάθε προϊόν έχει μελετηθεί σε βάθος έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις πρακτικές ανάγκες του χρήστη του, είτε είναι μια cool μαμά, ένας δραστήριος μπαμπάς ή ένα γεμάτο ζωή παιδί.

Μπείτε στο jyou.gr και αποκτήστε το "PEBBLES" TOILETRY BAGS στο σχέδιο και το χρώμα της αρεσκείας σας. Αγοράστε τα τώρα εδώ.

secret club card

Κερδίστε 15% έκπτωση με την κάρτα Secret Club. Αν δεν είστε μέλος του πιο premium γυναικείου club, κάντε το τώρα εδώ.

[gallery-510107]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.