ΣΤΙΛ SHOPPING

Η απόλυτη αντρική γραβάτα που θα σας κάνει να δεθείτε μαζί της‏


30 Μαρτίου 2016

Infamous-Man.jpg

Από τον Άγγελο Γεραιουδάκη

Η γραβάτα αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ στο αντρικό ντύσιμο.

Από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει μία γυναίκα όταν σας βλέπει ντυμένους επίσημα είναι η γραβάτα που φοράτε. Σε αντίθεση με το γυναικείο φύλο, αυτό που πρέπει να διακρίνεται σε μία αντρική εμφάνιση, είναι το πρόσωπο. Τα εκκεντρικά μοτίβα, αποσπούν την προσοχή από το πρόσωπο. Και ένας άνδρας που ξέρει να λανσάρει το στιλ του, ξέρει πως τίποτε δεν θα πρέπει να «κραυγάζει» πάνω του.

Οι γραβάτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε τον εαυτό σας, αλλά κρατώντας το στυλ σας όσο το δυνατόν πιο καλαίσθητο γίνεται. Απλά βεβαιωθείτε ότι η γραβάτα κολακεύει το πουκάμισο σας, το κοστούμι, το πουλόβερ ή με οτιδήποτε άλλο την ταιριάξετε.

Μία έξυπνη και ενδιαφέρουσα αγορά είναι οι γραβάτες citrus που έχουν ως βασικό σκοπό να επαναπροσδιορίσουν το αγαπημένο αντρικό αξεσουάρ και να το μετατρέψουν σε αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας του, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Η καινοτομία της πρότασης έγκειται στο ιδιαίτερο design (τετράγωνη φόρμα), την ξεχωριστή αισθητική και υλικά, τις πρόσθετες λεπτομέρειες από μέταλλο (αλουμίνιο), καθώς και στην ποιότητα και τον τρόπο κατασκευής.

citrus_tiehome

Μην ξεχνάτε ότι οι γραβάτες θα πρέπει να είναι συνδυασμένες με το δικό σας μοναδικό στιλ. Βάλτε τη φαντασία σας και δημιουργήστε κάτι όμορφο και μοναδικό. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δέσετε τον κόμπο μίας γραβάτας, αλλά και να την ταιριάξετε με το πουκάμισο ή το κουστούμι σας.

Αποκτήστε την πιο stylish γραβάτα εδώ.

Κερδίστε 15% έκπτωση στα προϊόντα του Jyou.gr με την προνομιακή κάρτα του Secret Club.

secret-club-card-768x501-2-1

Αν δεν είστε ακόμα μέλος του Secret Club, τότε μπείτε τώρα στο Jyou.gr κι αποκτήστε τη δική σας κάρτα για να απολαμβάνετε όλα τα υπέροχα προνόμιά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.