ΣΤΙΛ SHOPPING

Spring guide: Τα παπούτσια που μας βάζουν στην πρώτη γραμμή του στιλ!


11 Απριλίου 2016

Κάθε αλλαγή της σεζόν είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανανεώσουμε τη συλλογή των παπουτσιών μας, με τις τάσεις και τα trends να αποτελούν τον οδηγό μας προκειμένου να επιλέξουμε τα πιο hot items. Με τη δεκαετία των 70s να έχει κάνει δυναμικό comeback και υφές όπως το suede και τα ethnic patterns να κυριαρχούν στο φετινό στιλ, είναι λογικό να αναζητούμε παπούτσια που κινούνται στο ίδιο ύφος και τα οποία θα ολοκληρώσουν τα spring/summer σύνολά μας με τον πιο κομψό τρόπο.

cover-15-768x512

Η Tsakiris Mallas, αγαπημένος μας προορισμός για ατελείωτο shoe shopping ανεξάρτητα από τις εποχές, γίνεται και αυτή την άνοιξη η go-to επιλογή μας για σχέδια με στιλ και άποψη, που θα μας χαρίσουν τα πιο κομψά και fashionable looks αυτή τη σεζόν.

TsakirisMallas-campaignSS16_2

Κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα από suede και ethnic λεπτομέρειες, δερμάτινα platform shoes με πινελιές χρώματος, ξύλινα mules αλλά και sneakers τύπου flatforms, είναι μερικά από τα σχέδια που βρίσκουμε στην ανανεωμένη collection της Tsakiris Mallas, για τις πιο stylish προσθήκες στα καθημερινά μας looks. Εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα μας designs, εσείς;

Ανακαλύψτε όλα τα σχέδια στo www.eshop.tsakirismallas.gr

[gallery-593340]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.