ΣΤΙΛ SHOPPING

New entry: Οι πιο πρωτότυπες λαμπάδες στο exclusive shop του Jenny.gr


22 Απριλίου 2016

Untitled.jpg

Aκόμα και η επιλογή της λαμπάδας απαιτεί πλέον ιδιαίτερο ψάξιμο, με διάφορα σχέδια και προτάσεις να μας κάνουν να μη ξέρουμε ποια να διαλέξουμε. Εμείς έχουμε ήδη ξετρελαθεί με τις λαμπάδες Design is Play, οι οποίες καλύπτουν τόσο την αναζήτησή μας για ένα χαριτωμένο δώρο για το παιδί ή το βαφτιστήρι μας, όσο και για πιο chic επιλογές για εμάς ή τις φίλες μας.

Το πρώτο σχέδιο που έχουμε ξεχωρίσει είναι οι λαμπάδες με διακόσμηση από plexi-glass προβατάκια πάνω σε αποσπάσματα από το πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, διαθέσιμες σε τρεις αποχρώσεις (όλες 21 εκατοστά), με ένα ελαφρύ άρωμα που τις κάνει ακόμα πιο μοναδικές.

Untitled

Στο jyou.gr θα τις βρείτε σε 3 εκδοχές:

Καφέ - με μπρελόκ προβατάκι ξύλινο Γκρι - με μπρελόκ προβατάκι plexi glass Φούξια - με προβατάκι plexi glass δεμένο με κηροκλωστή

buy_button1-2-1

Ακόμη, οι επιλογές για το παιδί ή το βαφτιστήρι μας είναι εξίσου εντυπωσιακές, Χαριτωμένες, ρομαντικές και φτιαγμένες με πολλή αγάπη, με διακοσμητικά καραβάκια ή λαγουδάκια σε μπλε και ροζ χρώμα, είναι σίγουρο ότι θα τα ξετρελάνουν.

kids_desig_home-1039x750

Αγοράστε τις παιδικές λαμπάδες εδώ.

buy_button1-2

secret-club-card-768x501-2

Κερδίστε 15% έκπτωση με την κάρτα Secret Club. Αν δεν είστε μέλος του πιο premium γυναικείου club, κάντε το τώρα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.