ΣΤΙΛ SHOPPING

Βρήκαμε τα ιδανικά summer shoes, όποιο κι αν είναι το στιλ σας


24 Ιουνίου 2016

Η επιλογή των παπουτσιών που θα ντύσουν τα καλοκαιρινά μας βήματα δεν είναι απλή υπόθεση, αφού το ζητούμενο είναι να συνδυάζουν σωστή ποιότητα αλλά και αξεπέραστη εμφάνιση. Οι επιλογές είναι αρκετές, χωρίς όμως βέβαια να μας καλύπτουν πάντα - πόσες φορές δεν έχει τύχει να περιμένουμε τις προτάσεις του εκάστοτε brand μόνο και μόνο για να ανακαλύψουμε ότι όλα τα σχέδια ακολουθούν μία κοινή γραμμή, με μονότονο αποτέλεσμα που ενδεχομένως να μην ταιριάζει και στο στιλ μας;

Η ποικιλία λοιπόν αποτελεί βασικό παράγοντα πλέον στο shopping, γι’ αυτό και οι νέες συλλογές της Replay για το καλοκαίρι του 2016 μας έχουν ήδη κερδίσει. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, καλύπτουν πραγματικά όλες τις προτιμήσεις, ενώ τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από τα ρούχα του brand, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλουμε, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα πιο ψαγμένα total looks.

Με σχέδια εμπνευσμένα από διάφορες πηγές, όπως τον κόσμο του αθλητισμού και της τέχνης, με μποέμ ή army επιρροές αλλά και ultra pop glam πινελιές οι νέες σειρές της Replay "Glam Biker", "Army Pop", "Sport/Athleisure", "Contemporary Bohémien" και "Venice Goes to the Beach" μας επανασυστήνουν θρυλικά μοντέλα δοσμένα με μια πιο φρέσκια ματιά και κατασκευή.

Θηλυκότητα & fun διάθεση

PicMonkey Collage

Από κομψά χρωματιστά σανδάλια με κρόσσια και πλατφόρμες μέχρι εσπαντρίγιες και slip ons με ιριδίζουσες λεπτομέρειες και γκλίτερ, τα πιο θηλυκά σχέδια της σειράς υπόσχονται να στέψουν το βλέμμα στα πέλματά σας φέτος το καλοκαίρι

Athleisure, η νέα μανία στη μόδα

4

Τα sneakers είναι έτσι κι αλλιώς το trend που φοριέται όσο λίγα τις τελευταίες σεζόν, γεγονός που ενισχύεται ακόμα περισσότερο φέτος το καλοκαίρι που ζητούμενο είναι η άνεση και το στιλ, φυσικά.

PicMonkey Collage2

Και δεν είναι ότι μιλάμε για σχέδια που θα φορεθούν αποκλειστικά μέσα στην πόλη, αφού οι εσπαντρίγιες της νέας συλλογής έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν έξτρα λάμψη και θηλυκότητα ακόμα και στις εμφανίσεις μας στην παραλία. Κομμάτια με μπαλώματα διακοσμημένα με πούλιες, χαριτωμένα και πρωτότυπα σχέδια με κόκκινα στόματα, γρανίτες και κραγιόν αλλά και λίγο ψηλότερη σόλα – που θα κάνει τη φιγούρα μας να δείχνει λίγο πιο εντυπωσιακή, υπόσχονται να μας μεταμορφώσουν στις πιο στιλάτες υπάρξεις στην παραλία.

Stylish beach looks

3

Το ίδιο ισχύει και για τα σανδάλια και τα slip ons, το σήμα κατατεθέν της θερινής περιόδου, με τη Replay να μας προτείνει επεξεργασμένα υφάσματα, δέρμα και τζιν, πλούσιες μεταλλικές ανταύγειες, ιριδίζουσες λεπτομέρειες, glitter, διάτρηση, διάφορα μπαλώματα, πούλιες και prints που μετατρέπουν τα παπούτσια στα πιο πρωτότυπα αξεσουάρ της σεζόν.

Σε όποια λοιπόν κατηγορία ανήκετε από τις παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι φέτος τα βήματά σας θα φέρουν την πιο fashionable υπογραφή. Εμείς έχουμε ήδη διαλέξει τα δικά μας αγαπημένα, εσείς;

[gallery-634590]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.