ΣΤΙΛ SHOPPING

Get the look: 3 items για τις πιο κομψές beach εμφανίσεις


30 Ιουνίου 2016

PicMonkey-Collage-37.jpg

Μία επίσκεψη στην παραλία, ειδικά στις μέρες μας, δεν μας απαλλάσσει από την αγωνία του να δείχνουμε κομψές και περιποιημένες αλλά απαιτεί μια κάποια προσοχή στο στιλ μας, πάντα βέβαια με όριο και χωρίς υπερβολές. Ένα εντυπωσιακό look άλλωστε δεν χρειάζεται να "φωνάζει" και να δείχνει φορτωμένο προκειμένου να τραβήξει την προσοχή. Αρκούν 2-3 συγκεκριμένα κομμάτια που θα μας χαρίσουν στιλ αλλά ταυτόχρονα θα μείνουν πιστά στο πιο μίνιμαλ ύφος που απαιτούν τα beach looks μας.

Ένα stylish μαγιό με κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο, μια κομψή τσάντα για την παραλία η οποία ταυτόχρονα θα είναι και απόλυτα πρακτική και μια όμορφη πετσέτα θαλάσσης είναι τα πιο βασικά πράγματα που θα χρειαστείτε προκειμένου να απολαύσετε το μπάνιο σας χωρίς να πάψετε στιγμή να νιώθετε ανεβασμένες και μες στη μόδα! Ποια είναι λοιπόν τα αγαπημένα items που έχουμε επιλέξει για τις επόμενες εξορμήσεις μας στη θάλασσα;

lookseri magio

Geometric print μαγιό - Lookseri - 50,00€75,00€

buy_button1-2-1-2 homepage_brostella_new-1280x750

Colorful beach towel set - Brostella - 50,00€

buy_button1-2-1-2 bags_lebessi_all-590x590

Bohemian chic tote bags - Elina Lebessi - 40,00€

buy_button1-2-1-2 Αποκτήστε λοιπόν τα παραπάνω items προκειμένου να κάνετε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία αλλά και στο νησί φέτος και μην ξεχνάτε πως με την κάρτα Secret Club κερδίζετε 15% έκπτωση στις αγορές σας! secret-club-card-768x501-2-1-1 Αν δεν είστε μέλος του πιο premium γυναικείου club, κάντε το τώρα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.