ΣΤΙΛ SHOPPING

#BeachEssentials: Βρείτε τα εύκολα, γρήγορα και on sale!


19 Ιουλίου 2016

7-9.jpg

Όσες λίστες κι αν έχουμε ετοιμάσει πριν τις διακοπές, με τα απαραίτητα της παραλίας αλλά και όλα όσα θα μας χαρίσουν στιλ και άνεση τα βράδια στο νησί, πάντα κάτι θα μας έχει ξεφύγει ή, καλύτερα, πάντα θα θέλουμε και κάτι παραπάνω. Επειδή όμως οι τελευταίες μέρες πριν τις διακοπές προσπαθούμε να συνδυάσουμε δουλειά, υποχρεώσεις και ετοιμασίες, το μόνο που δεν προλαβαίνουμε είναι να τρέχουμε στα μαγαζιά για να συμπληρώσουμε ό,τι μας λείπει.

Αυτό βέβαια έρχεται να λυθεί με το νέο e-shop των Wyou stores, τον νέο fashion προορισμό όπου με λίγα μόνο κλικ μπορούμε να βρούμε όλα τα απαραίτητα που θα ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στην παραλία με τον πιο κομψό τρόπο. Προσωπικά έχω ήδη επιλέξει τα κομμάτια που θα μπουν στη beach bag μου για φέτος και εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε το ίδιο.

Ρομαντικά off the shoulder tops, άνετα shorts, εντυπωσιακά σανδάλια και αξεσουάρ που θα δώσουν chic αύρα στις εμφανίσεις σας, όλα θα τα βρείτε μπαίνοντας στο www.wyoustores.com και διαλέγοντας ανάμεσα σε brands όπως My Tiiffany, Les specs, Fourminds, Esiot και μάλιστα με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Τι καλύτερο πριν τις διακοπές;

[gallery-654906]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.