ΣΤΙΛ SHOPPING

Summer Style Guide: Τι να φορέσετε από τις 09.00 πμ ως τις 09.00 μμ!


26 Ιουλίου 2016

960x958xstreet_style.jpg.pagespeed.ic_.EaQxFqniLm.jpg

Ποια δεν αγαπάει τα σύνολα που μπορούν να φορεθούν από νωρίς το πρωί μέχρι την έξοδό μας το βράδυ; Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που οι ώρες που περνάμε έξω από το σπίτι αυξάνονται θεαματικά, καμία μας δεν θέλει να χρειάζεται να αλλάξει outfit προκειμένου να συνεχίσει τη μέρα της.

Η λύση στο παραπάνω πρόβλημα της γυναικείας καθημερινότητας βρίσκεται σε κομμάτια με ουδέτερο χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα και με ιδιαίτερο στιλ, κομμάτια βασισμένα στα πιο updated trends, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργώντας δεκάδες outfits που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλη μέρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που το www.wyoustores.com έχει γίνει πια ο αγαπημένος μας online fashion προορισμός, αφού μας επιτρέπει να βρούμε συγκεντρωμένα όλα τα items που θα μας χαρίσουν τα πιο cool σύνολα για την πόλη (και μάλιστα on sale, για την περίοδο που διανύουμε). Παρακάτω θα δείτε τις επιλογές μου για εμφανίσεις που θα κλέψουν την παράσταση, επιτρέποντάς μου να δείχνω chic και ενημερωμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ και εσείς δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τη δική σας wishlist!

[gallery-659427]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.