ΣΤΙΛ SHOPPING

Χρειάζεστε μόνο 3 items για το πιο cool φθινοπωρινό σύνολο


MMEINTANI

21 Σεπτεμβρίου 2016

PicMonkey-Collage-29.jpg

Το slip dress έχει γίνει πια ό,τι πιο must για την γκαρνταρόμπα μας, αφού φέτος το καλοκαίρι το φορέσαμε όσο τίποτα άλλο. Η μετάβασή του στο φθινόπωρο λοιπόν απαιτεί κομμάτια με πιο χειμερινό και cozy χαρακτήρα για να το πλαισιώνουν, και τι καλύτερο από άλλο ένα φθινοπωρινό essential, όπως το bomber jacket ή ένα φαρδύ μάλλινο cardigan. Εκτός από άκρως θηλυκό, αυτό το look είναι και όσο cool χρειάζεται προκειμένου να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδό σας. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξετε τα αξεσουάρ ή τα παπούτσια, για να δώσετε στο συγκεκριμένο σύνολο έναν διαφορετικό χαρακτήρα ανάλογα με την ώρα και την περίσταση.

PicMonkey Collage

Διπλό αμάνικο slip dress, My Tiffany, Wyou stores / Bomber jacket, H&M / Μπορντό βελούδινες μπαλαρίνες, Migato

Εδώ για παράδειγμα, σας το προτείνω με ένα ωραίο ζευγάρι μπαλαρίνες που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, μπορείτε όμως να το συνδυάσετε εξίσου εύκολα με τα αθλητικά σας ή με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Παρακάτω θα βρείτε ακόμη περισσότερες ιδέες που θα σας πείσουν ότι όντως πρόκειται για ένα super ευκολοφόρετο look για τη σεζόν που διανύουμε.

[gallery-695155]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.