ΣΤΙΛ SHOPPING

#ElegantVibes: Τα key-items για τα πιο κομψά σύνολα


MMEINTANI

5 Οκτωβρίου 2016

MS-ELEGANT.jpg

Η εποχή προδιαθέτει για ανανέωση και λάμψη και αυτό, φυσικά, έχει άμεσο αποδέκτη τη γκαρνταρόμπα μας. Το φθινόπωρο άλλωστε μας φέρνει τάσεις όπως το βελούδο και τη δαντέλα, τα οποία αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μπαίνουν δυναμικά στο στιλ μας για να μας χαρίσουν τα πιο chic σύνολα για όλη τη μέρα. Ξέρετε, αυτά που μπορούμε να τα φορέσουμε από το πρωί στη δουλειά, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε outfit μέσα στη μέρα για να συνεχίσουμε το βράδυ μας.

marksandspencer_98201148877215

Κοιτώντας λοιπόν τη συλλογή των Marks & Spencer για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα, έχουμε ήδη αρχίσει να συνθέτουμε στο μυαλό μας τα πιο chic σύνολα που ανυπομονούμε να μπουν και στη γκαρνταρόμπα μας, τα οποία μάλιστα μπορείτε να κάνετε δικά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό ΕΔΩ και μπορεί να είστε μία από τις 3 τυχερές που θα συνθέσουν τα αγαπημένα τους σύνολα με τη βοήθεια της fashion stylist μας και θα φύγουν με δώρο ένα key item από την καινούρια συλλογή των Marks &Spencer!

Μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε:

  • Μια pleated φούστα με ένα lingerie top, μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο, σε συνδυασμό με ένα ωραίο blazer, μέχρι τα after office drinks με τους συναδέλφους.
  • Ένα λευκό πουκάμισο σε βικτωριανό στιλ θα δώσει άλλη αίγλη στα daily looks σας, ειδικά αν φορεθεί με ένα βελούδινο σακάκι για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
  • Το μαύρο φόρεμα παραμένει ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση που απαιτεί πιο προσεγμένο στιλ, με τις επιλογές να ποικίλλουν. Ένα σχέδιο με κλειστή λαιμόκοψη και ασύμμετρο τελείωμα, για παράδειγμα, είναι η πιο elegant εναλλακτική που μπορείτε να επιλέξετε.
[gallery-701638]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.