ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα τρία κοσμήματα που χρειάζεστε για αυτόν τον μήνα


MMEINTANI

7 Ιανουαρίου 2017

edit-img-8684.jpg

Εκτός λοιπόν από glamorous επιλογές όσον αφορά τα ρούχα μας, αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να βάλουμε μια instant λάμψη στα σύνολά μας είναι να επιλέξουμε τα κατάλληλα κοσμήματα, που θα κάνουν τη διαφορά στο λεπτό ακόμα κι αν το υπόλοιπο outfit είναι πιο "ήσυχο". Τα αγαπημένα μας για αυτόν τον μήνα φέρουν την υπογραφή της Μαρίνας Παππά και μπορείτε να τα βρείτε στο Jyou.gr ώστε να πάτε τα winter looks σας ένα level παραπάνω.

Abyss ring

Για όλες εκείνες τις στιγμές που θέλετε "ένα και καλό" κόσμημα που θα τραβήξει την προσοχή χωρίς να είναι υπερβολικό. Από σμάλτο σε μαύρη απόχρωση και με χρυσές λεπτομέρειες, το συγκεκριμένπ δαχτυλίδι θα αναβαθμίσει από ένα απλό τζιν μέχρι ένα μικρό μαύρο φόρεμα.

Θα το βρείτε στο Jyou.gr στην τιμή των 45,00€ (-15% για τα μέλη του Secret Club)

Chic & Simple earrings

Με γεωμετρικό design που όμως δεν μοιάζει καθόλου με την κλασική έννοια που έχουμε στο μυαλό μας, τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια από επίχρυσο μπρούτζο είναι η πιο εντυπωσιακή μίνιμαλ λεπτομέρεια που μπορείτε να προσθέσετε στο look σας.

Θα τα βρείτε στο Jyou.gr στην τιμή των 35,00€ (-15% για τα μέλη του Secret Club)

Ring a bell

Μία εναλλακτική εκδοχή του κλασικού κρίκου, για εσάς που αγαπάτε το κλασικό αλλά επιθυμείτε και ένα μοντέρνο twist. Φανταστείτε πόσο εντυπωσιακά θα δείχνουν με ένα μονόχρωμο outfit και μαλλιά πιασμένα ψηλά.

Θα τα βρείτε στο Jyou.gr στην τιμή των 35,00€ (-15% για τα μέλη του Secret Club)

Κερδίστε 15% έκπτωση με την κάρτα Secret Club. Αν δεν είστε μέλος του πιο premium γυναικείου club, κάντε το τώρα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.