ΣΤΙΛ SHOPPING

6 must-have κομμάτια με έκπτωση και πώς θα τα φορέσετε


MMEINTANI

22 Ιανουαρίου 2017

abaca-536127-068.jpg

Από εντυπωσιακά πανωφόρια μέχρι elegant κοσμήματα, παρακάτω θα δείτε 6 προτάσεις μου που θεωρώ ότι η καθεμία έχει κάτι το μοναδικό να προσθέσει στα looks σας γι' αυτό και είναι ευκαιρία να τα εντάξετε στη γκαρνταρόμπα αλλά και στις εμφανίσεις σας.

Τα πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια
Ξεχάστε για λίγο τα κλασικά στρογγυλά σχέδια και ποντάρετε σε ένα πιο γεωμετρικό design που εγγυάται να τραβήξει όλη την προσοχή στα χέρια σας και να δώσει μια super chic νότα στην εμφάνισή σας. Φορέστε τα μαζί ή σε συνδυασμό με άλλα κομμάτια που έχετε και η εντύπωση που θα δημιουργήσετε θα διπλασιαστεί.

Geometric rings, Dared - Βρείτε τα εδώ.

Pleats please
Τόσο κλισέ λογοπαίγνιο αλλά πώς αλλιώς να δείξει κανείς τον χαριτωμένο χαρακτήρα μιας φούστας με πιέτες; Ιδανική επιλογή είτε φορεμένη με ένα πουκάμισο στη δουλειά, είτε με ένα πιο rock T-shirt για την έξοδο με τις φίλες, είναι αυτό που ψάχνετε για ένα look όσο κομψό αλλά και παιχνιδιάρικο πρέπει.

Denim pleated midi skirt, Vathos Apparel - Βρείτε την εδώ.

Κλασικό με ένα twist
Το πόσο έχει φορεθεί η (faux) γούνα την τελευταία περίοδο είναι κάτι που έχουμε δει και έχουμε ξαναδεί, αφού η συγκεκριμένη τάση επέστρεψε για να μαγνητίσει ακόμα και όσες δεν την είχαν δοκιμάσει ποτέ (εχμ, εμένα για παράδειγμα). Ειδικά δε αν συνδυαστεί με ένα έξυπνο design, όπως για παράδειγμα μία cropped γραμμή, έχουμε μια βερσιόν που μάλλον μας κερδίζει με το πρώτο βλέμμα.

Hunter wool faux fur jacket, Nidodileda & Τόνια Μητρούδη - Βρείτε το εδώ.

Πρακτικότητα και statement
Πρόσφατα είδαμε πόσο έχει αγαπηθεί το μακρύ παλτό φέτος αφού υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι να το συνδυάσουμε. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα statement κομμάτι που τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά, επομένως είναι σίγουρα μέσα στη λίστα με τις απαραίτητες αγορές στις εκπτώσεις, δε νομίζετε;

Unicorn Crochet wool faux fur jacket, Nidodileda & Τόνια Μητρούδη - Βρείτε το εδώ.

Απαραίτητο και πρακτικό
Το χρησιμοποιούμε καθημερινά και, ενώ δεν πρόκειται αμιγώς για κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ, το σίγουρο είναι ότι αξίζει να ποντάρουμε σε ένα σχέδιο με αισθητική και στιλ που ξεφύγει από τα κλασικά μαύρα ή καφέ βαρετά σχέδια.


Rawan wallet, Ippolito - Βρείτε το εδώ.

Suit up
Έχουμε ξαναπεί ότι το κοστούμι εκτός από διαχρονική επιλογή, υπάρχει τρόπος να δείξει ιδιαίτερα chic και φρέσκο. Ιδανικό από το πρωί στη δουλειά μέχρι μια βραδινή έξοδο που θέλουμε να δείχνουμε πιο σοφιστικέ, το μυστικό είναι στην απόχρωση που θα επιλέξουμε ώστε να δείχνει όσο πιο updated γίνεται. Το συγκεκριμένο τυρκουάζ νομίζουμε ότι θα γίνει ένα από τα hughlights της ντουλάπας σας, αφού ξεφεύγει εντελώς από τα συνηθισμένα.


Turquoise suit, com•si - Βρείτε το εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.