ΣΤΙΛ SHOPPING

Και κάπως έτσι τα πόδια μας θα κλέψουν την παράσταση


MMEINTANI

31 Ιανουαρίου 2017

161027-f04-0606.jpg

Οι φούστες και τα φορέματα που αγαπάμε, με τον κατάλληλο τρόπο και styling ταιριάζουν υπέροχα στις πιο χειμωνιάτικες εμφανίσεις μας, ειδικά όταν το look μας περιλαμβάνει και το κομμάτι-κλειδί που όχι μόνο μας επιτρέπει να τα φοράμε χωρίς να κρυώνουμε αλλά συμπληρώνει με τέλειο τρόπο το κάθε σύνολο. 

Τα αγαπημένα καλσόν, κομμάτια που πιο παλιά τα είχαμε συνδυάσει με την παιδική μας ηλικία αλλά πλέον έχουν εξελιχθεί τόσο ώστε να δημιουργούν από μόνα τους statement, ανήκουν σίγουρα στα basic items που δεν γίνεται να απουσιάζουν από τη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας. 

Σχέδια διαχρονικά που εμπλουτίζονται με λεπτομέρειες όπως trendy μοτίβα (πουά, ρίγες και florals), όπως αυτά που βρίσκουμε στην Timeless Basics συλλογή της Calzedonia, μπαίνουν στο καλάθι των αγορών μας και βάζουν την πιο updated πινελιά και αναδεικνύουν ακόμα και το πιο απλό φόρεμα ή φούστα αφού από μόνα τους μοιάζουν με statement pieces.

Από την άλλη, η συλλογή Exotic Glamour έρχεται να σπάσει κάπως το πολύ preppy στιλ, με σχέδια που έχουν μια δόση χιούμορ που θα ελαφρύνει οποιοδήποτε ντύσιμο. Tροπικά prints και ουράνια τόξα «φωνάζουν» άνοιξη και μας βάζουν σε spring mood σε μία μόνο κίνηση ενώ τα καλσόν με τις παγιέτες υπόσχονται τις πιο λαμπερές βραδινές εμφανίσεις. Και αν θέλετε ένα tip, προτείνω να τα συνδυάσετε αποκλειστικά με μονόχρωμα κομμάτια, ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι too much. 

Επειδή το urban στοιχείο έχει μπει αρκετά στα καθημερινά μας looks, η Calzedonia φροντίζει και για αυτό, με τζιν με ξέφτια στους αστραγάλους ή κεντήματα με πέρλες και στρας αλλά και διχτυωτά καλσόν με αστέρια και ρίγες, μικρές λεπτομέρειες δηλαδή που όμως απογειώνουν τα πιο διαχρονικά κομμάτια και δίνουν ένα πιο ιδιαίτερο twist.

Ακόμη όμως κι αν ανήκετε σε εκείνες που δεν θέλουν να αποχωριστούν το αγαπημένο τους κλασικό τζιν, υπάρχει τρόπος όχι μόνο να συνεχίσετε να χτίζετε τα looks σας γύρω από αυτό αλλά ταυτόχρονα να κάνετε και τη σιλουέτα σας να δείχνει πιο λεπτεπίλεπτη. Τα Total Shaper leggings δεν θα σμιλέψουν μόνο την περιοχή της κοιλιάς αλλά θα δώσουν και ένα απαραίτητο push-up αποτέλεσμα στην περιοχή των γλουτών, με όλους τους γύρω να θεωρούν ότι οφείλεται στις ώρες που περνάτε στο γυμναστήριο παρά στο τζιν σας – ας μείνει μεταξύ μας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.