ΣΤΙΛ SHOPPING

8 υπέροχα ανοιξιάτικα φορέματα και πώς θα τα συνδυάσουμε


MMEINTANI

19 Απριλίου 2017

floral-forema-cover.jpg

Συνήθως βέβαια δεν μας αρκούν αυτά που ήδη έχουμε – γυναίκες δεν είμαστε; - με τις εξορμήσεις στα καταστήματα να φαντάζουν μονόδρομος. Η αναζήτηση άλλωστε του τέλειου spring dress θεωρώ πως είναι μέχρι και αγχολυτική. Εμένα για παράδειγμα μπορεί κανείς να με αφήσει για ώρες ολόκληρες να χάνομαι ανάμεσα σε stands με ρούχα και αξεσουάρ - κάτι που έκανα σε πρόσφατο break από το γραφείο, πραγματοποιώντας μια μικρή επίσκεψη στο attica (το καλύτερο μέρος δηλαδή για όποια fashionista θέλει να βρει τα πιο fashionable brands συγκεντρωμένα) για ένα απαραίτητο διάλειμμα από τη δουλειά κατά το οποίο έφτιαξα και την πιο ανοιξιάτικη wishlist. Την οποία σήμερα μοιράζομαι μαζί σας. 

Sweet pastels

Μια πιο ήπια μετάβαση στο ανοιξιάτικο τοπίο, μέσα από γλυκούς τόνους και χρώματα που μας ηρεμούν και δίνουν φως στα looks μας.

[gallery-716560]

Bold colours

Graphic μοτίβα, έντονες ρίγες και bold αποχρώσεις μας βοηθούν να δημιουργήσουμε το απαραίτητο statement. 

[gallery-716561]

Spring florals
Η πιο αναμενόμενη αλλά πάντα fresh επιλογή, τα μοτίβα με λουλούδια μας βάζουν σε ανοιξιάτικο mood με το που τα κοιτάμε - φανταστείτε τι γίνεται μόλις τα φορέσουμε.

[gallery-716559]

Επειδή λοιπόν όλες μας ψάχνουμε τον τρόπο για να δείξουμε μέσα από το στιλ μας ότι η άνοιξη μας έχει πιάσει σε όλα τα επίπεδα, νομίζω δεν υπάρχει πιο safe επιλογή από τα παστέλ χρώματα, τα έντονα prints και τα floral μοτίβα για να υποδεχτούμε αυτή την τόσο αγαπημένη σεζόν.

Επιλέξτε το κομμάτι που θεωρείτε ότι μπορείτε να υποστηρίξετε καλύτερα, ανάλογα πάντα με το ύφος, το στιλ και τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας και ξεκινήστε να δίνετε πιο ανοιξιάτικη χροιά στις εμφανίσεις σας. 

Οι γυναικείες συλλογές attica είναι διαθέσιμες στα attica City Link, attica Golden Hall, attica Τσιμισκή και attica Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Aκολουθήστε το attica στο instagram και στο facebook για όλες τις hot fashion αφίξεις και αποκλειστικές προσφορές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.