ΣΤΙΛ SHOPPING

Η shoe list που καλύπτει 5 διαφορετικές περιστάσεις


MMEINTANI

11 Απριλίου 2017

06-006.jpg

Εκτός λοιπόν από τα ρούχα με τα οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει να φέρνουμε ένα spring χαρακτήρα στο στιλ μας, πάντα ανυπομονούμε και για τη στιγμή που θα βγούμε στα μαγαζιά προς αναζήτηση των spring/summer παπουτσιών που θα σημάνουν για τα καλά ότι η αγαπημένη αυτή σεζόν έχει ξεκινήσει και σε στιλιστικό επίπεδο.

Και επειδή τον χειμώνα ενδεχομένως να βολευόμαστε με παπούτσια όπως οι μπότες και τα μποτάκια τα οποία μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες στις περισσότερες περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι τις βόλτες και τις εξόδους μας, τώρα ήρθε η ώρα να ποντάρουμε σε διαφορετικά στιλ και designs, με το καθένα να προορίζεται για άλλο σκοπό, στο πλαίσιο διαφορετικών outfits.

[gallery-716591]

Η πιο πρόσφατη βόλτα μου για shopping είχε ως στόχο αυτό ακριβώς, να βρω διαφορετικά μεταξύ τους σχέδια τα οποία όμως ξέρω ότι θα κάνουν απόσβεση, το καθένα με τον τρόπο που του ταιριάζει. Και μια ματιά στα νέα σχέδια της Replay ήταν αρκετή για εμένα προκειμένου να φτιάξω τη λίστα εκείνη που καλύπτει από την τάση του athleisure, με αθλητικά παπούτσια με ενδιαφέροντα μοτίβα και σχέδια, μέχρι πιο girly ανάγκες όπως ένα ρομαντικό ραντεβού ή παπούτσια που ξέρω ότι θα φοράω σε όλες τις ανοιξιάτικες βόλτες με τις φίλες μου.

Στη photo gallery μπορείτε να δείτε τα 5 σχέδια που έβαλα στην προσωπική μου wishlist, τα οποία καλύπτουν όλα τα παραπάνω που σας είπα και είμαι σίγουρη ότι κάποιο (ή και περισσότερα) από αυτά θα γίνουν και τα δικά σας must-have κομμάτια για τη σεζόν που ξεκινά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.