ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα φορέματα που θα σας κάνουν το απόλυτο bohemian girl


MMEINTANI

19 Απριλίου 2017

boho-dress13250.jpg

Το ανοιξιάτικο ντύσιμο δηλαδή θεωρώ πως έχει σκοπό να μας κάνει να βάλουμε λίγο χρώμα και ένα διαφορετικό στιλ στα outfits μας, μετά τα βαριά και σκούρα ντυσίματα του χειμώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο τέτοια εποχή προσπαθώ να βρίσκω κομμάτια που θα με βοηθήσουν να κάνω αυτή τη μετάβαση, χωρίς βέβαια να θεωρούνται και εντελώς καλοκαρινά - έχουμε καιρό ακόμα.

Bohemian transparent dress, The KNLs (βρείτε το εδώ)

Το πρώτο φόρεμα που μου τράβηξε την προσοχή θα έλεγα ότι υπάγεται σε αυτή την κατηγορία, αφού και χρώμα δίνει και βγάζει μια πιο ανάλαφρη διάθεση.

Oversized sleeve tunic, BlameYourDaze (βρείτε το εδώ)

Και αυτή η τουνίκ όμως κάνει ακριβώς το ίδιο και είναι και ένας ωραίος τρόπος για να φορέσουμε το floral print χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό ή πολύ girly.

Και τα δύο αυτά κομμάτια μπορούμε εύκολα να τα φορέσουμε τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, αλλάζοντας απλά τα παπούτσια και τα αξεσουάρ - συνδυάστε τα με sneakers ή με κάποιο χαμηλό μποτάκι για το γραφείο και φορέστε τα με τις αγαπημένες σας γόβες ή με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για την έξοδό σας.

Επίσης, μπορείτε εύκολα να τους αλλάξετε στιλ συνδυάζοντάς τα με ένα τζιν παντελόνι και μετατρέποντάς τα στα πιο ενδιαφέροντα tops που θα δώσουν ένα ανοιξιάτικο twist στα looks σας. Φαντασία να υπάρχει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.