ΣΤΙΛ SHOPPING

Το παντελόνι που θα θέλετε να φοράτε όλη τη σεζόν


MMEINTANI

5 Μαΐου 2017

airy-pants-white.jpg

Οι αέρινες παντελόνες είναι κάτι σαν μονόδρομος προκειμένου να το πετύχουμε και γιατί όχι άλλωστε, αφού είναι από εκείνα τα κομμάτια που δημιουργούν εύκολα έντονο statement και αξίζει να υπάρχουν στη ντουλάπα μας. Ειδικά τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, ένα τέτοιο στιλ είναι καλό να το εντάξουμε στα looks μας, επιλέγοντάς το στην πιο ανάλαφρη εκδοχή, όπως ας πούμε σε παστέλ ή λευκές αποχρώσεις, ώστε να κάνουμε ακόμα πιο έντονα τα spring vibes.

Summer Jacquard Pants, Lovin' Cloz (βρείτε το εδώ)

Η παντελόνα που μας έχει τραβήξει την προσοχή αυτές τις μέρες νομίζω θα σας αρέσει ιδιαίτερα, αφού καλύπτει όλα τα παραπάνω, με το λευκό της χρώμα και το αέρινο ύφασμά της να εγγυώνται τα πιο άνετα και δροσερά σύνολα για αυτή την εποχή που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Συνδυάστε την κατά προτίμηση με ψηλοτάκουνα, ώστε να μην αγχώνεστε ότι μπορεί να κονταίνει τη σιλουέτα σας και προσθέστε ένα τοπ με πιο έντονο μοτίβο για να δημιουργήσετε μια ωραία αντίθεση ή κινηθείτε σε κοντινές αποχρώσεις για να δώσετε το εφέ ενός πιο μίνιμαλ και αρμονικού outfit.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.