ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα κοσμήματα που θα φοράμε πρωί-βράδυ φέτος το καλοκαίρι


MMEINTANI

27 Ιουνίου 2017

cover-jewels.jpg

Παρακάτω θα βρείτε τέσσερις επιλογές που έχω ξεχωρίσει αυτές τις μέρες από το Jyou.gr αφού πρόκειται για σχέδια με κλασικό χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα με πολύ μοντέρνο design, τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ στην έξοδο, με ένα ωραίο updo που θα τα αναδείξει ακόμα περισσότερο.

Διαλέξτε το αγαπημένο σας (ή και όλα!) και αφήστε τα να συμπληρώσουν με μοναδικό τρόπο το καλοκαιρινό σας στιλ.

Coconut Passion Tassels, Tartarooga

(βρείτε τα εδώ)

Εντυπωσιακά σκουλαρίκια που συνδυάζουν το καλοκαιρινό τιρκουάζ με χρυσές λεπτομέρειες και δίνουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα χάρη στο πρωτότυπο design τους.

CUBA TURQUOISE, Tartarooga

(βρείτε το εδώ)

Το τιρκουάζ είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και ένα ιδιαίτερο βραχιόλι σε αυτή την απόχρωση είναι το κομμάτι που με το που το φορέσουμε δεν πρόκειται να φύγει από το χέρι μας μέχρι να έρθει το Φθινόπωρο. Συνδυάστε το με outfits σε λευκό ή μαύρο και θα έχετε το πιο chic αποτέλεσμα.

TEAR DROPS, Irene Hussein

(βρείτε τα εδώ)

Κλασικά κομψή και ιδιαίτερη, η χρυσή απόχρωση των συγκεκριμένων τα κάνει μια υπέροχη επιλογή για τα summer looks μας. Το πρωί συνδυάστε τα με σύνολα σε λευκές, πράσινες ή ροζ αποχρώσεις ενώ το βράδυ μπορείτε να τα φορέσετε με μαύρο ή σκούρο μπλε, για πιο μυστηριώδεις εμφανίσεις.

MACRAME BRACELETS, Irene Hussein

(βρείτε τα εδώ)

Η ιδιαίτερη αυτή τέχνη πλεξίματος δίνει ξεχωριστό ύφος στα κοσμήματα και τα κάνει να τραβούν την προσοχή με την πρώτη ματιά. Σε ωραίους καλοκαιρινούς χρωματισμούς, ταιριάζουν ιδανικά με οτιδήποτε denim και δίνουν την απαραίτητη θηλυκή νότα που όλες θέλουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.