ΣΤΙΛ SHOPPING

#GlafkisChoice: Δίνουμε νόημα στο καλοκαιρινό μας ντύσιμο


7 Ιουλίου 2017

abaca-598852-059.jpg

Σαφέστατα, αν σκεφτούμε πως το ντύσιμό μας και η εξωτερική μας εμφάνιση έχουν τη δύναμη να αλλάξουν την ψυχολογία μας, να μας ανεβάσουν τη διάθεση, να μας κάνουν να νιώθουμε πιο όμορφα, πιο ξεχωριστά. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν ώστε οι καθημερινές μας εμφανίσεις να έχουν τη δυναμική που χρειάζεται ώστε να διακρίνονται για τις ασφαλείς επιλογές και την κομψότητά τους; Αυτό που γράφω συχνά άλλωστε είναι πως, αν είναι να κερδίσουμε ένα στοίχημα, αυτό είναι το στοίχημα του καθημερινού στυλ, στο γραφείο, στη βόλτα, στις καθημερινές ενασχολήσεις μας.

Το «κόλπο» είναι οι επιλογές μας να είναι στοχευμένες, να επιλέγουμε βασικά κομμάτια που διακρίνονται για το στυλ τους και μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε outfit, πάσα στιγμή.

Λόγου χάρη, ένα maxi κρουαζέ φόρεμα είναι άνετο, δροσερό και με σανδάλια αποκλείεται να μας προδώσει ποτέ. Θα προσθέτει θηλυκότητα και στυλ σε κάθε βήμα, από το πρωί έως το βράδυ.

Kirithra Crouaze dress - Bitter Coco http://mikk.ro/teY

Κατόπιν, ένα μακρύ φόρεμα με prints δίνει ελευθερία στο styling και σε συνδυασμό με σανδάλια δίνει ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Αν στο Outfit προσθέσετε και μία ψάθινη τσάντα, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει απόλυτα.

Menta Dress - Bitter Coco http://mikk.ro/teZ

Elena Black Sandals – TREIS http://mikk.ro/sm5

Γενικά τα maxi φορέματα το καλοκαίρι και ειδικά πρωινές και απογευματινές ώρες αναβαθμίζουν αυτό που αποκαλώ χαλαρή κομψότητα και αποτελούν συνώνυμο της cool άνεσης!

Argilos Maxi Dress - Bitter Coco http://mikk.ro/tea

Οι λεπτομέρειες δεν είναι εκείνες που κάνουν πάντα τη διαφορά;

Έτσι, το σωστό σανδάλι, το σωστό κόσμημα, ακόμα και το πιο απλό παντελόνι, το πιο απλό T-shirt, το πιο απλό πουκάμισο μπορούν να το φωτίσουν, να το αποθεώσουν, να το αναδείξουν.

Έτσι, όσο απλό και αν είναι το ντύσιμό σου, αν το δέσεις με ένα σκουλαρίκι σε έντονο χρώμα και πιάσεις χαλαρά τα μαλλιά σου θα σε κάνει να δείχνεις μοναδική!

Large Tear - Irene Hussein http://mikk.ro/teb

Επίσης, ένα ζευγάρι σανδάλια gladiator δίνει ένταση ακόμα και στο πιο απλό φόρεμα, εκπέμποντας έναν μοναδικό συνδυασμό ζωντάνιας και στυλ!

Lefkes Silver Gladiator Sandals - Esiot http://mikk.ro/tec

Τέλος, ένα Tropical Clutch είναι ικανό να χρωματίσει κάθε καθημερινής σου στιγμή!

Tropical Clutches - Valerie Moser http://mikk.ro/ted

Από την www.glafkisdolcevita.com

Facebook: Glafki's dolce vita

Instagram: @glafki_sasa_pakali

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.