ΣΤΙΛ SHOPPING

Οι chic εσπαντρίγιες που ψάχνατε για το καλοκαίρι


MMEINTANI

25 Ιουλίου 2017

mikuta-off-shoulder-manebi-prague-5.jpg

Όπως και να το κάνουμε, πρόκειται για τα παπούτσια που μοιάζουν να είναι ένα με το καλοκαίρι και το ωραίο είναι πως πλέον υπάρχουν τόσες επιλογές που αποκλείεται να μη βρούμε κάποια που να ταιριάζει στο γούστο και τις προτιμήσεις μας.

Αυτές τις μέρες έχω κολλήσει με τις εσπαντρίγιες από το brand Nene, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο Jyou.gr και μάλιστα με έκπτωση -15%. Δείτε παρακάτω τα 4 σχέδια που είναι διαθέσιμα και πείτε μου, μπορείτε να μαντέψετε ποιο διάλεξα εγώ;

Για τις λάτρεις του μίνιμαλ

PEACH espadrilles, Nene (βρείτε τις εδώ)

WHY: Η έθνικ λεπτομέρεια τις κάνει ιδανικές για σύνολα με πιο εξωτική διάθεση ενώ η ροδακινί τους απόχρωση είναι η καλύτερη λύση για όσες αγαπάτε τις πιο θηλυκές αποχρώσεις αλλά δεν είστε τόσο girly ώστε να επιλέξετε το κλασικό ροζ.

HOW: Ταιριάξτε τις με σύνολα σε dusty pink αποχρώσεις ώστε να δώσετε μία αίσθηση ενός total look ή σε έντονο μπλε, για μια ωραία αντίθεση.

NIGHT espadrilles, Nene (βρείτε τις εδώ)

WHY: Η μονοχρωμία τις κάνει ιδανικές για να ολοκληρώσουν σχεδόν κάθε σύνολο, μιας και πρόκειται για μια ουδέτερη επιλογή που δεν δεσμεύει.

HOW: Ταιριάζουν σχεδόν με κάθε απόχρωση στα ρούχα, χάρη στον ουδέτερο τόνο τους ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες τους δίνουν μία glam νότα ώστε να μπορούν να φορεθούν και σε πιο βραδινά σύνολα.

Για πιο boho προτιμήσεις

SUNSET espadrilles, Nene (βρείτε τις εδώ)

WHY: Δίνουν ζωντάνια σε οποιοδήποτε σύνολο χάρη στο φωτεινό κίρινο χρώμα τους.

HOW: Ταιριάζουν καλύτερα με ρούχα σε λευκό, πορτοκαλί ή μπλε χρώμα.

SEA espadrilles, Nene (βρείτε τις εδώ)

WHY: Η απόχρωση που θυμίζει όσο τίποτε άλλο το ελληνικό καλοκαίρι γίνεται η καλύτερη εναλλακτική σε σχέση με το κλασικό μαύρο και μας χαρίζει σύνολα με κομψή αύρα. Το μπλε γίνεται το πιο γλυκό χρώμα που αναδεικνύει την καλοκαιρινή μας διάθεση και τα details σε χρυσό τόνο ολοκληρώνουν ακόμα πιο όμορφα το συγκεκριμένο chic ζευγάρι.

HOW: Ταιριάζουν καλύτερα με σύνολα σε λευκό, μπλε ή χρυσό χρώμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.