ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα must-have κομμάτια με ελληνική υπογραφή και έκπτωση ως -35%


MMEINTANI

26 Ιουλίου 2017

tumblr-orwyaryoku1qaf9imo1-1280.jpg

Και προσωπικά δεν έχω καλύτερο από το να ανακαλύπτω shopping προορισμούς απ' όπου μπορώ να ψωνίσω ανενόχλητη από την άνεση του σπιτιού (ή του γραφείου, το ομολογώ, κάνω πολλά shopping breaks μέσα στη μέρα). Συγκεκριμένα, τις πιο πρόσφατες αγορές μου τις έκανα από το Jyou.gr το οποίο ξέρετε πόσο μου αρέσει, ειδικά αυτές τις μέρες που μπορούμε να βρούμε τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια Ελλήνων designers με έκπτωση έως και -35%!

Για να πάρετε μια ιδέα, παρακάτω μπορείτε να δείτε 6 κομμάτια που ξεχώρισα εγώ, τα οποία νομίζω αν συνδυαστούν χαρίζουν super looks τόσο για τις διακοπές όσο και μέσα στην πόλη αλλά και μεμονωμένα, μπορεί το καθένα να βάλει τη δική του πινελιά σε ένα σύνολο.

THE ONE-PIECE

Black swimsuit, Mon a Mer (βρείτε το εδώ)

Ένα ολόσωμο μαγιό δε γίνεται να λείπει από τη βαλίτσα μας φέτος, αφού εξυπηρετεί διπλό σκοπό. Χαρίζει τα πιο κομψά beach looks - ειδικά το συγκεκριμένο το οποίο διαθέτει και λεπτομέρειες από χρυσά μοτίβα, ενώ μπορεί να φορεθεί και ως body μαζί με ένα τζιν σορτς και μία ανάλαφρη πουκαμίσα, βάζοντας τον πιο glam τόνο στις βόλτες σας.

THE DRESS

Evergreen dress, Nidodileda & Τόνια Μητρούδη (βρείτε το εδώ)

Black Flow Dress, BlameYourDaze (βρείτε το εδώ)

Τα φορέματα μας λύνουν τα χέρια το καλοκαίρι και μπορούν να φορεθούν σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Από πιο πολύχρωμες επιλογές με έντονα patterns, μέχρι το κλασικό και all time chic μαύρο, για όσες αγαπούν το μίνιμαλ στιλ, ανήκουν στα απαραίτητα κομμάτια που μπορούν να κάνουν την εμφάνισή μας να δείχνει ολοκληρωμένη, χωρίς να ψάνουμε για ώρες τι θα συνδυάσουμε με τι.

ACCESSORIES

Earth Bracelet, Zarif Creations (βείτε το εδώ) | Urban Glasses, Urban Owl (βείτε το εδώ) | Elena Black Sandals, TREIS (βείτε τα εδώ)

Ολοκληρωμένα looks χωρίς τα κατάλληλα αξεσουάρ, δεν υπάρχουν, το ξέρουμε όλες αυτό. Το μυστικό είναι να βρούμε τα κομμάτια εκείνα που ναι μεν καλύπτουν τις πιο βασικές κατηγορίες, όπως τα κοσμήματα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, αλλά όλα αυτά να έχουν ένα ιδιαίτερο twist που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν.

Ένα oversized cuff που θα στολίσει το χέρι μας, ένα ζευγάρι γυαλιά με ενδιαφέρον design και ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια που με λίγο πιο ροκ χαρακτήρα, είναι οι επιλογές που εγγυημένα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.