ΣΤΙΛ SHOPPING

Το πιο βασικό λάθος που κάνουμε στις εκπτώσεις


MMEINTANI

10 Αυγούστου 2017

clothes.jpg

Φυσικά, όσο περνούν τα χρόνια, οι περισσότερες αρχίζουμε να υιοθετούμε μια διαφορετική φιλοσοφία, προσπαθώντας να υιοθετήσουμε τη λογική του smart shopping. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μας πιάνουν και στιγμές… αδυναμίας, είναι στη φύση μας άλλωστε.

Διαβάστε ακόμα: Τα κομμάτια που καλό είναι να φύγουν από τη ντουλάπα σας

Το πιο κοινό λάθος που θεωρώ ότι κάνουμε όλες είναι να αγοράζουμε κομμάτια που κάποια στιγμή ΘΑ φορέσουμε, μόνο και μόνο επειδή τα βρίσκουμε με έκπτωση.

Αυτό όχι μόνο μας βγάζει εκτός budget – ανάλογα βέβαια με την τιμή του εκάστοτε ρούχου, αλλά βοηθάει στο να γεμίζει πάλι η ντουλάπα μας με items που δεν έχουν δουλειά στο καθημερινό μας στιλ. 

Διαβάσε ακόμα: Τα fashion pieces που δεν μας κάνουν πολύ καλό

[gallery-717279]

Καλό είναι λοιπόν να αγοράζουμε τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που μας κάνουν κλικ εκείνη τη στιγμή και ξέρουμε ότι τα χρειαζόμαστε και όχι όλα όσα απλά μας κινούν το ενδιαφέρον και λέμε ότι κάαααποια στιγμή στο μέλλον θα τα φορέσουμε. Παράλληλα, στην παραπάνω gallery μπορείτε να θυμηθείτε τα fashion pieces που δεν μας κάνουν και πολύ καλό καθώς και να δείτε με τι μπορείτε να τα αντικαταστήσετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.