ΣΤΙΛ SHOPPING

Beach guide: 8 chic & sexy ολόσωμα μαγιό


MMEINTANI

8 Αυγούστου 2017

kenzazouiten-ivyrevel-beach-1.jpg

Διαβάστε ακόμα: Το σωστό μαγιό για κάθε σωματότυπο

Αυτό σημαίνει ότι οι εξορμήσεις στην παραλία έχουν μέλλον ακόμα για φέτος και, σαν γνήσιες fashion lovers, πρέπει να τους βάλουμε την πιο κομψή σφραγίδα. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα θέλω να κάνουμε focus στα ολόσωμα μαγιό, τα οποία σας έχω πει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα πώς τα έχω αγαπήσει - από εκεί πού ήμουν αποκλειστικά ταγμένη στα μπικίνι.

Creme Coconut One Piece, Maa Boo (εδώ) | Retro One Piece, Maa Boo (εδώ)

Δεν είναι μόνο ότι μπορούν να φορεθούν και ως κορμάκια ή ότι δίνουν αυτόν τον elegant χαρακτήρα που ναι μεν τα κάνει θηλυκά αλλά ταυτόχρονα διατηρούν και μια κομψότητα. Είναι και το ότι τα ολόσωμα τις τελευταίες σεζόν γίνονται όλο πιο εφευρετικά, ιδιαίτερα και statement, γεγονός που τα κάνει must-have από εκεί που μπορεί να τα είχαμε στο μυαλό μας ως βαρετά.

Cherry One Shoulder, V-Destination (εδώ) | Pastel Lover Swimsuit, V-Destination (εδώ)

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνες σας στα σχέδια που έχω επιλέξει από το Jyou.gr, τα ολόσωμα φέτος στολίζονται με ιδιαίτερα μοτίβα, διαθέτουν τα πιο sexy κοψίματα και εντυπωσιάζουν με το design και τις αποχρώσεις τους.

Sweet Escape white

Sweet Escape White, V-Destination (εδώ)

Peach Swimsuit, Zebras & Libras (εδώ) | Marble Strapless One Piece, Zebras & Libras (εδώ) | Sard Marble Swimsuit, Zebras & Libras (εδώ)

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.