ΣΤΙΛ SHOPPING

#GlafkisChoice: Πώς θα παρατείνουμε για λίγο ακόμα τα summer looks μας


25 Αυγούστου 2017

img-4460-1.jpg

Πάμε να δούμε με ποια κομμάτια μπορούμε με άνεση να προσαρμόσουμε τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες στην εμφάνισή μας, ώστε το καλοκαίρι να συνεχιστεί σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας.

Ένα γιλέκο-kimono μπορεί να ντύσει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας. Φοριέται με ένα άνετο φαρδύ παντελόνι και ένα εντυπωσιακό κόσμημα, πάνω από φανελάκι ή πάνω από ένα πουκάμισο για πιο office εμφανίσεις.

Ammos Kimono-Bitter Coco

Λινκ : http://mikk.ro/v3W

Τα shirt dresses ήταν, είναι και θα είναι το ρούχο που θα συνοδεύει πάντα τις πιο chic εμφανίσεις μας, χειμώνα-καλοκαίρι! Το συγκεκριμένο, σε έντονο χρώμα, θα μας θυμίζει με στiλ τις ανέμελες μέρες που περάσαμε.

KYLICRAN SHIRT DRESS/The Artians

Λινκ: http://mikk.ro/v3X

Τα κοσμήματα με χρώματα και chic bohemiam ύφος αποτελούν το βασικό εργαλείο για να ζωγραφίσεις το στιλ σου και τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, κρατώντας όμως κάτι από την αύρα του καλοκαιριού.

Ariadne Pearls/Inspira

Λινκ: http://mikk.ro/v3Y

Τέλος, ένα μαύρο maxi kaftan dress δεν θα εμπλουτίσει μόνο τη γκαρνταρόμπα σας με ένα κομμάτι διαχρονικά μοναδικό αλλά θα σας συνοδέψει σε κάθε στιγμή τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Rea Maxi Summer Dress/It's All Greek on Me

Λινκ: http://mikk.ro/v3Z

Από την www.glafkisdolcevita.com

Facebook: Glafki's dolce vita

Instagram: @glafki_sasa_pakali

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.