ΣΤΙΛ SHOPPING

Οι last minute αγορές των εκπτώσεων


MMEINTANI

28 Αυγούστου 2017

mikuta.jpg

Και μιας και για δύο τρεις μέρες ακόμα μπορούμε να βρούμε αρκετά ωραία κομμάτια στα καταστήματα, γιατί να μην εντάξουμε λίγα ακόμη basics στη συλλογή μας, μέχρι να έρθουν οι full φθινοπωρινές συλλογές; Το μυστικό τώρα είναι να ποντάρουμε σε κομμάτια που έχουν έναν ουδέτερο χαρακτήρα, να μην είναι δηλαδή αμιγώς καλοκαιρινά αλλά να φοριούνται και τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Ποια είναι αυτά;

Ένα λευκό T-shirt καλής ποιότητας

Μπορεί να μοιάζει το πιο απλό και πρόχειρο ρούχο της ντουλάπας μας, αλλά ένα λευκό T-shirt είναι πραγματικά μπαλαντέρ του στιλ. Γι' αυτό και καλό είναι αντί να έχουμε 5-6 που μας αρέσουν έτσι κι έτσι, να βρούμε εκείνα τα 1-2 που θα ταιριάζουν τέλεια στο σώμα μας και θα μας κολακεύουν με τη γραμμή, το ντεκολτέ και τα μανίκια τους.

Ένα ανάλαφρο κιμονό

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για τα πρώτα δροσερά βράδια (ή και πρωινά) του Σεπτέμβρη; Ένα ανάλαφρο κιμονό σίγουρα μπορείτε να το βρείτε ακόμη στα μαγαζιά και θα γίνει το πιο ωραίο μεταβατικό κομμάτι για το ντύσιμό σας.

Ένα cropped τζιν παντελόνι

Ένα στιλ που μπορεί να φορεθεί ανεξαρτήτου σεζόν, επομένως δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε τις χειμερινές εκπτώσεις για να το αποκτήσουμε. Ένα τζιν παντελόνι με cropped τελείωμα φοριέται με τα πάντα, από φλατ σανδάλια και ίσια mules μέχρι ψηλοτάκουνα βραδινά πέδιλα ή χειμερινά ankle boots.

Μία τσάντα ώμου με αλυσίδα

Μία chain bag νομίζω αποτελεί must-have για το γυναικείο στιλ, αφού η λεπτομέρεια από αλυσίδα προσθέτει μια διακριτική κομψότητα και την κάνει κατάλληλη τόσο για πρωινά όσο και για βραδινά looks. Και αν δεν θέλετε να την κρατήσετε στον ώμο υπάρχει πάντα η επιλογή που βλέπουμε στα περισσότερα catwalks, με τις τσάντες ώμου να κρατιούνται στο χέρι.

Ένα ζευγάρι θηλυκά mules

Λίγο πριν φύγουν όλα τα καλοκαιρινά παπούτσια από τις βιτρίνες προκειμένου να μπουν οι μπότες, τα μποτάκια και τα ψηλοτάκουνα του χειμώνα, μπορούμε να επιλέξουμε ένα ζευγάρι mules με τακούνι, τα οποία θα φοράμε όλο τον Σεπτέμβριο με τα τζιν αλλά και τα φορέματά μας, για θηλυκά και sexy σύνολα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.