ΣΤΙΛ SHOPPING

Η τσάντα που μου έλυσε τα χέρια στο γραφείο


MMEINTANI

13 Σεπτεμβρίου 2017

mg-5147-edit-edit.jpg

Επειδή όμως ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί εντελώς μετά τις διακοπές, που το μόνο που κρατούσα ήταν κάποια μικρή bucket bag ή ένα χιαστί clutch, θέλησα να βρω μια μέση λύση πριν βγάλω από τη ντουλάπα τη μεγάλη μαύρη τσάντα και πω επίσημα welcome στο φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα κρατάμε την τσάντα μας το Φθινόπωρο

Και τη βρήκα όταν ανακάλυψα τα συγκεκριμένα stylish clutches, δημιουργίες της Irene Hussein που γενικότερα την εμπιστεύομαι αφού όπως σας έχω πει πολλές φορές, τα κοσμήματά της είναι συχνή επιλογή μου όταν θέλω να κάνω μία ανανέωση στα αξεσουάρ μου. Αυτό το κόλπο με το clutch μάλιστα λειτούργησε και ως challenge για να παίρνω λιγότερα πράγματα μαζί μου το πρωί. Bonus, ότι είχα έτοιμο clutch για τις βόλτες μετά το γραφείο.

Petite Pochette, Irene Hussein (βρείτε το εδώ)

Η δεύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε με αυτά τα pochettes είναι να τα έχετε μέσα στη shoulder bag σας, αν δηλαδή δεν θέλετε να κάνετε αυτό που έκανα εγώ, και να τα χρησιμοποιήσετε ως νεσεσέρ για τα απαραίτητα που δεν θέλετε να έχετε χύμα στην τσάντα.

Fall clutch, Irene Hussein (βρείτε το εδώ)

Ανοιχτόχρωμα αλλά με μοτίβα που προσθέτουν μία ethnic ή μια πιο χρωματιστή πινελιά, ανάλογα με ποιο από τα δύο θα διαλέξετε, νομίζω δεν θα δυσκολευτείτε να τα συνδυάσετε με τα περισσότερα σύνολά σας - εγώ προτιμώ να τα κρατάω όταν φοράω πιο γήινες αποχρώσεις ή όταν επιλέγω το κλασικό λευκό ή μαύρο που είναι και από τα αγαπημένα μου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.