ΣΤΙΛ SHOPPING

Φέτος ο αισθησιασμός και το φθινόπωρο πάνε μαζί


MMEINTANI

3 Οκτωβρίου 2017

bod1255016-dt.jpg

Νέες προσθήκες στη shopping list μας, όπως τα key-items που θα μας χαρίσουν τα πιο ωραία fall looks αλλά και ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο, που είναι τα εσώρουχα και τα lingerie pieces, ανανεώνουν γκαρνταρόμπα και εμφάνιση και μας δίνουν την ώθηση να υποδεχτούμε τη φθινοπωρινή σεζόν με άλλη, πιο ανεβασμένη διάθεση.

Ειδικά όταν πρόκειται για delicate pieces με ιδιαίτερα ρομαντικό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο ύφος, όπως η νέα συλλογή της Intimissimi. Τα Exotic Riviera, με έντονα τροπικά μοτίβα τα οποία όμως έχουν προσαρμοστεί στην πιο σκούρα χρωματική παλέτα της σεζόν, μας ταξιδεύουν στην ατμόσφαιρα των κήπων La Mortella στην Ίσκια - η Εδέμ της Ιταλίας – με ζωηρά φύλλα και λουλούδια σε μαύρο σατέν φόντο.

Δε λείπουν βέβαια και οι πιο απαλές αποχρώσεις όπως το all time classic λευκό, το οποίο εντείνει τον ρομαντισμό μας αλλά και το φλογερό κόκκινο που απογειώνει τον αισθησιασμό μας και μας χαρίζει τις πιο εκρηκτικές intimate εμφανίσεις.

Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της συλλογής Exotic Riviera στην παρακάτω photo gallery και ετοιμαστείτε για έναν άκρως ενδιαφέροντα και εκρηκτικό χειμώνα - πάντα με την υπογραφή της αγαπημένης μας Intimissimi.

[gallery-717626]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.