ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του jenny.gr αυτή την εβδομάδα vol 53


5 Νοεμβρίου 2017

abaca-609060-054.jpg

Η επιτομή της κομψότητας

Μιας και κινούμαι περισσότερο προς τη μίνιμαλ πλευρά όσον αφορά το ντύσιμο αλλά και τα αξεσουάρ μου, οι περισσότεροι φίλοι μου γνωρίζουν ότι προτιμώ να επιλέγω πολύ συγκεκριμένα κομμάτια για να φορέσω και, συνήθως, θέλω να αποπνέουν και κάτι ιδιαίτερο, που θα με κάνει να μη θέλω να τα αποχωρίζομαι. Στην αναζήτηση λοιπόν ενός νέου item για να εντάξω στα φθινοπωρινά μου looks, την καρδιά μου την κέρδισε το συγκεκριμένο δαχτυλίδι από τη Fall/Winter '17 κολεξιόν της PANDORA. Το Blue Timeless Elegance Δαχτυλίδι από μασίφ ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια και μπλε κρύσταλλο νομίζω θα κάνει οποιοδήποτε look να δείχνει όπως ακριβώς λέει το όνομά του: διαχρονικά κομψό.

Κρέμα ημέρας κατά των ρυτίδων

Αυτή την εβδομάδα έκανα focus στην πρωινή περιποίηση της επιδερμίδας μου. Γι' αυτό το λόγο αγόρασα τη νέα Q10 plus κρέμα ημέρας, από τη Nivea. Εμπλουτισμένη με το φυσικό συνένζυμο της επιδερμίδας Q10 και κρεατίνη, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και επιβραδύνει την εμφάνισή τους.
Από την πρώτη στιγμή που τη δοκίμασα στο πρόσωπό μου, η απαλή και δροσερή υφή της με κέρδισαν. Ένα προϊόν απαραίτητο για τη χειμερινή περιποίηση του προσώπου μου.Σας προτείνω να τη δοκιμάσετε. - Τίνα Σβίγκου

Το πιο διαχρονικό κόσμημα

Βρισκόμουν πολύ καιρό σε αναζήτηση ενός βραχιολιού που θα μπορούσα να φοράω συνεχώς και αυτή την εβδομάδα το βρήκα. Σχέδιο της Christina P. Mallaki - Countess Wilhelmina, το συγκεκριμένο βραχιόλι είναι λεπτεπίλεπτο και διακριτικό και μποροεί να συνδυαστεί με άλλα της σειράς αλλά και ξεχωριστά. Μπορεί να συνδυαστεί, ακόμα, και με άλλα κοσμήματα και διαφορετικά outfits. Μπορείτε να το βρείτε στο jyou.gr! - Aφροδίτη Σακκά

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.