ΣΤΙΛ SHOPPING

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα αγαπήσουν οι φίλες σας


MMEINTANI

22 Νοεμβρίου 2017

cover45954.jpg

Οι «απαιτήσεις» μας είναι λίγο πολύ γνωστές κάθε φορά, αφού όλες ψάχνουμε εκείνα τα xmas gifts που και χρήσιμα θα είναι και πρακτικά και stylish, ώστε να εκτιμηθούν πραγματικά και όχι τυπικά – ειδικά αν μιλάμε για δώρα που προορίζονται για τις γυναίκες που έχουμε στη ζωή μας.

Το κόσμημα μοιάζει πάντα να είναι η επιλογή που μας λύνει τα χέρια, αρκεί να μπορεί να καλύψει όλα τα παραπάνω κριτήρια και να μην είναι κάτι αδιάφορο που θα καταλήξει αφόρετο σε ένα συρτάρι.

Και για να μην σας πάω μακριά, νομίζω πως η νέα συλλογή της Anama Deco, με χειροποίητα κοσμήματα που έχουν ως βάση το ξύλο και συνδυάζουν υλικά όπως ο μπρούτζος και το ασήμι με ημιπολύτιμους λίθους, είναι ίσως ό,τι πιο λαμπερό, κομψό και elegant μπορείτε να δωρίσετε στις φίλες σας – ή και στον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί όχι;

[gallery-717877]

Και κάτι που θα σας αρέσει ακόμα περισσότερο; Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε από κοντά στο Χριστουγεννιάτικο Gala της εταιρίας, στο κατάστημα της Anama Deco στην Κηφισιά (Μιλτιάδου 8) στις 2 Δεκεμβρίου. Μια ωραία πρόταση για βόλτα με τις φίλες σας πριν ή μετά τον καφέ σας, ώστε να μπείτε και σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.