ΣΤΙΛ SHOPPING

Το shopping που μου έλυσε τα χέρια πριν το Πάσχα


MMEINTANI

4 Απριλίου 2018

artificial-photography-119298-unsplash.jpg

Τρέχοντας βέβαια να καλύψω υποχρεώσεις και tasks της τελευταίας στιγμής πριν ταξιδέψω για Πάσχα, το μόνο που δεν είναι προλάβει να κάνω ήταν να διαλέξω τα δώρα για τα αγαπημένα μου πρόσωπα – και για εμένα την ίδια, βασικά.

Επειδή αγαπώ να ταξιδεύω αεροπορικώς, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αγχώθηκα και τόσο, μιας και ήξερα ότι λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο, δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνω την καθιερωμένη «επιδρομή» στα Hellenic Duty Free Shops – αλήθεια, υπάρχει καμία γυναίκα που δεν λατρεύει να περνάει λίγο χρόνο ανάμεσα σε όλα τα beauty goodies ή στα ωραία ελληνικά προϊόντα που μπορεί να βρει εκεί; Δεν νομίζω.

Δεν είχα καν λίστα στο χέρι μου για το τι ήθελα να αγοράσω και για ποιον αλλά αποφάσισα να το αφήσω στην κρίση μου εκείνη τη στιγμή. Και δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να διαλέξω. Έτσι, η βαλίτσα μου εμπλουτίστηκε με το σαγηνευτικό άρωμα Good Girl της Carolina Herrera για την καλή μου φίλη που θα δω μετά το Πάσχα ενώ για τη βαφτιστήρα μου, με την οποία έχουμε μόνο λίγα χρόνια διαφορά, διάλεξα το Kenzo Flower EDT Miniatures collection, κάτι πιο ανάλαφρα και fresh για να ταιριάξουν με την ηλικία της.

Ύστερα, ξεφεύγοντας λίγο από το beauty shopping, στράφηκα στο corner των Hellenic Gourmet για να διαλέξω τα μαγικά καλούδια που θα δώσουν μια πιο ιδιαίτερη γεύση στο Πασχαλινό τραπέζι, πάντα με άρωμα Ελλάδας. Εκεί θα βρείτε τα πάντα, πιστέψτε με, αλλά εγώ προσωπικά διάλεξα τον Μακεδονικό χαλβά Haitoglou με κακάο, την πάστα πράσινης ελιάς με αμύγδαλο από Greek Artesans και ένα κουτί υποβρύχιο μαστίχα από το Mastihashop.

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος βέβαια και ναι, μιλάω για το δωράκι που αποφάσισα να κάνω στον εαυτό μου λόγω των ημερών. Τι fashion editor θα ήμουν άλλωστε αν δεν έκανα ένα πέρασμα από τα πιο ωραία fashion brands που μπορεί κανείς να βρει στα Hellenic Duty Free Shops; Συγκεκριμένα το κατάστημα που με τράβηξε πρώτο ήταν το corner του Michael Kors αλλά την αγορά μου θα σας την κρατήσω για έκπληξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.