ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα λάθη που κάνουμε όταν αγοράζουμε τζιν


MMEINTANI

25 Απριλίου 2018

tumblr-o7s2zzzfim1qdsqp6o1-1280.jpg

Τα βασικά κομμάτια που χρειάζεται η ανοιξιάτικη ντουλάπα μας

[gallery-718368]

Γιατί όμως η αναζήτηση του τέλειου τζιν πρέπει να μας αγχώνει και να γίνεται μια δύσκολη και βαρετή διαδικασία; Η κατάσταση αυτή έχει προκύψει από το ότι τις περισσότερες φορές βαριόμαστε να ασχοληθούμε ιδιαίτερα, επιστρέφοντας σπίτι με αγορές που τελικά δεν μας ικανοποιούν είτε επειδή δεν κολακεύουν τελικά το σώμα μας είτε επειδή δεν ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ρούχα μας.

Η τάση στα τζιν που αγαπάνε οι style influencers

[gallery-718002]

Παρακάτω λοιπόν θα δείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που μπορεί να κάνουμε όταν βγαίνουμε για αγορά τζιν αλλά και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε στο μέλλον!

Βιαζόμαστε

Το τζιν μπορεί να είναι το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι που μπορούμε να βάλουμε στη ντουλάπα μας, αλλά μέχρι να βρούμε εκείνο που μας ταιριάζει «γάντι» χρειάζεται ώρα και υπομονή – εκτός αν σταθούμε τυχερές με την πρώτη.

Δεν σκεφτόμαστε το μήκος

Μπορεί το τζιν που δοκιμάζετε να δείχνει ωραίο με τα φλατ σανδάλια που φορέσατε για να πάτε για shopping, αν όμως θέλετε να το φοράτε καθημερινά, πρέπει να υπολογίσετε πώς θα δείχνει και με τα αθλητικά ή τα ψηλοτάκουνά σας.

Δεν συμβουλευόμαστε την υπάλληλο

Ντρεπόμαστε, δεν έχουμε όρεξη ή νομίζουμε ότι ξέρουμε καλύτερα τι μας πηγαίνει. Πολλές είναι οι αιτίες που δεν ζητάμε βοήθεια από την υπάλληλο αλλά μήπως να τη συμβουλευόμασταν, έτσι, για μια δεύτερη άποψη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.