ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα 6 φλατ παπούτσια που χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι


MMEINTANI

22 Ιουνίου 2018

Τα 6 φλατ παπούτσια που χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι - Κεντρική Εικόνα

Και σήμερα θα σας μιλήσω για ένα παράδοξο γεγονός αφού, ενώ βάλθηκα να βρω τα πιο ωραία φλατ παπούτσια της αγοράς, ένιωσα την ανάγκη αυτή τη shopping εξόρμηση να την κάνω καθισμένη αναπαυτικά στον καναπέ μου. Αποφάσισα δηλαδή να μην κουραστώ γυρνώντας από κατάστημα σε κατάστημα αλλά να ποντάρω στον πιο stylish προορισμό για τα παπούτσια της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλος από το super ανανεωμένο e-shop της Dexim και τη νέα συλλογήSpring in your STEP.

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε 6 διαφορετικά flat shoes που ξεχώρισα και που είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιο από αυτά θα θελήσετε να βάλετε στο καλάθι σας και, κατά συνέπεια, στα ανοιξιάτικα looks σας. Επίσης, σε περίπτωση που εκτός από fashion addicts είστε και tech lovers, να ξέρετε πως όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε όχι μόνο στα καταστήματα DEXIM σε Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο βραβευμένο DEXIM APP!

Αν θέλετε να ακολουθήσετε την πιο μεγάλη φετινή τάση

Ρουά μπλε mule, Dexim

Τα χαμηλά mules με καθόλου ή με ελάχιστο τακούνι είναι και φέτος ένα από τα σχέδια που ήδη έχουν ξεκινήσει να φοριούνται από τις fashion lovers παγκοσμίως. Άνετα, πρακτικά και καθόλου δύσκολα στο περπάτημα, γίνονται το κλειδί για να έχετε ένα ολοκληρωμένο look που θα δείχνει κομψό και περιποιημένο, ενώ αν επιλέξετε μία ιδιαίτερη απόχρωση όπως αυτό το έντονο μπλε, θα τους δώσετε ακόμα πιο updated χαρακτήρα που θα τα κάνει το επίκεντρο της εμφάνισής σας.

Αν είστε πιο casual αλλά αγαπάτε τη μόδα

Μαύρο σανδάλι, Dexim

Ποια δεν αγαπάει τα φλατ σανδάλια όταν αρχίζει να ανοίγει λίγο ο καιρός; Νομίζω όλες μας και μάλιστα οι περισσότερες συνηθίζουμε να τα επιλέγουμε στις κλασικές ταμπά αποχρώσεις, σαν μία πιο ωραία εναλλακτική στα κλασικά sneakers. Αν όμως θέλετε να ξεφύγετε από το μπεζ χρώμα, μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε το all time chic μαύρο που είναι ό,τι πρέπει για να κάνετε ένα απλό casual σύνολο με τζιν παντελόνι και T-shirt να δείχνει πολύ πιο elegant - και ταυτόχρονα τα βήματά σας να είναι όσο πιο άνετα γίνεται.

Αν αγαπάτε το all time chic θηλυκό στιλ

Φλατ μπεζ πέδιλο, Dexim

Όλες αγαπάμε μία πιο ρετρό νότα στο στιλ μας, ειδικά όταν διανύουμε περίοδο άνοιξης προς καλοκαίρι και, όσον αφορά τα παπούτσια μας, αυτό μπορούμε εύκολα να το βρούμε σε σχέδια που έχουν τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: τη μπαρέτα. Ένα ankle strap δηλαδή που κάνει τα παπούτσια να θυμίζουν κάτι από τα 50s και εμάς να ονειρευόμαστε εμφανίσεις με girly φορέματα και παπούτσια σε αυτό το στιλ. Επιλέξετε τα σε μία nude απόχρωση, ώστε να μην «κόβεται» οπτικά το πόδι και συνδυάστε τα με denim skirts αλλά και cropped παντελόνια προκειμένου να τα αναδείξετε στο μάξιμουμ.

Αν είστε μίνιμαλ αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά

Μαύρο flatform, Dexim

Οι minimal lovers αυτού του κόσμου έχουν συνήθως μια συγκεκριμένη αγάπη για πολύ ουδέτερα και basic χρώματα, τόσο στα ρούχα τους όσο και στα παπούτσια. Δεν είναι λοιπόν λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν αυστηρά μαύρα ή γκρι παπούτσια, ακόμη και εκείνες όμως πολλές φορές θέλουν να δώσουν ένα extra twist ώστε το αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο ενδιαφέρον. Ένα ζευγάρι flatforms σε σκούρα απόχρωση με μια ωραία διακοσμητική λεπτομέρεια είναι ακριβώς αυτό, μια επιλογή που ναι μεν κινείται σε minimal πλαίσιο αλλά έχει και τη δυνατότητα να ξεχωρίσει.

Αν αγαπάτε τα κλασικά σχέδια αλλά με ένα twist

Ταμπά flatform, Dexim

Το καλοκαίρι μοιάζει να είναι συνυφασμένο με την all time classic απόχρωση του ταμπά, η οποία μας θυμίζει διακοπές, παραλία και ατέλειωτες βόλτες κάτω από τον ήλιο. Ένα άνετα ζευγάρι flatforms σε αυτό το χρώμα μπορεί να ολοκληρώσει υπέροχα οποιοδήποτε look, από το girly φόρεμά σας μέχρι το κιμονό που θα φορέσετε στην παραλία ή το τζιν παντελόνι που θα βάλετε για να πάτε για καφέ.

Αν ψάχνετε τρόπο να κάνετε το atheltc στιλ να δείχνει πιο γυναικείο

Γκρι sneaker, Dexim

Η τάση του athleisure έχει μπει πλέον ξεκάθαρα στο καθημερινό μας στιλ και το μεγαλύτερο challenge είναι να βρούμε τα sneakers που ναι μεν θα μας χαρίσουν άνετο στιλ αλλά δεν θα θυμίζουν και πολύ εκείνα που επιλέγουμε για το γυμναστήριο. Το σχέδιο που βλέπετε μοιάζει να δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτόν το σκοπό μιας και το chic design του μάς επιτρέπει να τα φορέσουμε ακόμη και στο γραφείο ή σε κάποια βραδινή έξοδο.

Η νέα συλλογή Spring Summer 2018 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα DEXIM σε Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα, στο βραβευμένο DEXIM APP και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dexim.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.