ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα ψηλοτάκουνα που θα μας χαρίσουν τα πιο ωραία summer looks


MMEINTANI

18 Μαΐου 2018

dexim8398395912.jpg

Και επειδή σαν κάθε γυναίκα, μια μικρή αδυναμία στα παπούτσια την έχω, θα έλεγα ότι είναι και τα κομμάτια στα οποία δίνω μεγαλύτερη έμφαση κάθε φορά που αλλάζουμε εποχή, ψάχνοντας εκείνα που θα με κερδίσουν με τα σχέδια, τη «διάθεση» και τα vibes που μου αποπνέουν. Κάτι παρόμοιο με αυτό που ένιωσα με τη νέα συλλογή της DEXIM, με ανανεωμένα σχέδια και χρώματα αναδεικνύοντας τις τάσεις στη γυναικεία και ανδρική υπόδηση για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018.


Η ανανεωμένη ταυτότητα της DEXIM προβάλλεται μέσα από την καμπάνια της Spring in your STEPθέλοντας να τονίσει την ιδιαίτερη σχέση των προϊόντων της με το άνετο, καθημερινό και ταυτόχρονα fashion βήμα σε κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε περίσταση, ενώ αυτό το βήμα ενισχύεται από τις DEXIM εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Block heels σε παστέλ χρώματα, crystal clear γόβες για σέξι βήματα, kitten heel γόβες για θηλυκές ρετρό εμφανίσεις, mules σε μεγάλη γκάμα σχεδίων, και πάντα τα αγαπημένα διαχρονικά oxford και μοκασίνια της DEXIM σε ποικίλα σχέδια και χρώματα, συνθέτουν την πιο ωραία γυναικεία συλλογή από την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω ποια σχέδια έχω ήδη ξεχωρίσει.

Η απόχρωση του καλοκαιριού

Κίτρινη γόβα, Dexim / Κίτρινο πέδιλο, Dexim

Αρκεί μία ματιά στο διεθνές street style για να συνειδητοποιήσουμε ότι το κίτρινο χρώμα είναι ίσως το νέο μαύρο, μιας και όλες οι fashion addicts έχουν φροντίσει ήδη να το εντάξουν στα looks τους, φέρνοντας το καλοκαίρι λίγο πιο νωρίς, τουλάχιστον στο στιλ τους. Αν θέλετε και εσείς να ακολουθήσετε το trend αλλά όχι απαραίτητα μέσα από τα ρούχα σας, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε κίτρινη απόχρωση είναι ίσως το πιο statement στοιχείο που μπορείτε να προσθέσετε στο outfit σας - φανταστείτε μόνο πόσο εντυπωσιακά θα δείχνουν με το τζιν παντελόνι σας.

Το διαχρονικό black & white

Λευκή γόβα, Dexim / Μαύρο πέδιλο, Dexim

Αν ανήκετε στο ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιγράψαμε πιο πάνω, είστε δηλαδή περισσότερο μινιμαλίστριες και δεν σας αρέσουν τα πολύ έντονα χρώματα, γνωρίζετε καλά πως δεν υπάρχει πιο safe και chic επιλογή από το διαχρονικό λευκό ή μαύρο. Τα παπούτσια σε αυτές τις αποχρώσεις είναι ό,τι πιο ωραίο μπορείτε να ποντάρετε προκειμένου να ολοκληρώσετε τα looks σας με μια elegant νότα ενώ οι ουδέτερες αποχρώσεις τους τα καθιστούν ιδανικά για να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ρούχο και αξεσουάρ.

Τα πιο θηλυκά mules

Γκρι Mules, Dexim

Κάτι ανάμεσα στο φλατ και το ψηλοτάκουνο, ένα παπούτσι τύπου mule είναι το πασπαρτού σχέδιο που μπορούμε να φορέσουμε πρωί, απόγευμα και βράδυ, είτε με τζιν είτε με φορέματα και φούστες - ακόμα και με denim shorts μπορούμε να τα φορέσουμε όταν έρθει για τα καλά το καλοκαίρι. Ιδανικά, μπορούμε να επιλέξουμε μία λίγο πιο ουδέτερη απόχρωση, όπως αυτό το απαλό γκρι που βλέπετε, το οποίο γίνεται μπαλαντέρ για τα πιο ωραία ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks.

Τα statement ψηλοτάκουνα

Nude γόβα, Dexim / Ασημί πέδιλο, Dexim

Υπάρχουν ορισμένες φορές και περιστάσεις που ένα απλό ζευγάρι ψηλοτάκουνα δεν αρκεί για να μας ανεβάσει τη διάθεση και να κάνουμε μία statement εμφάνιση αλλά θέλουμε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, όπως μία λεπτομέρεια στο τακούνι, λίγο γκλίτερ ή μια metallic απόχρωση. Συνδυασμένα με μονόχρωμα σύνολα μπορούν εύκολα να κάνουν ένα look να δείχνει σα να βγήκε από το Instagram, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Οι πλατφόρμες που θα αναδείξουν φορέματα και τζιν

Μπεζ πέδιλο, Dexim / Camel πέδιλο, Dexim

Έχω μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη μου για τις ταμπά και μπεζ αποχρώσεις και ο λόγος είναι ότι ταιριάζουν υπέροχα με όλα τα denim παντελόνια, από τα οποία αποτελείται κατά 90% η γκαρνταρόμπα μου. Αν αυτά τα χρώματα τα επιλέξουμε και σε high heels, η επιτυχία είναι εγγυημένη μιας και με ένα τζιν παντελόνι μας χαρίζουν το πιο casual & sexy αποτέλεσμα.

Η νέα συλλογή Spring Summer 2018 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα DEXIM σε Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα, στο βραβευμένο DEXIM APP και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dexim.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.