ΣΤΙΛ SHOPPING

5 fashion essentials για την Άνοιξη και 5 για το καλοκαίρι


MMEINTANI

11 Μαΐου 2018

logo-replay-lookbookss18-5.jpg

Κάπως έτσι σκέφτηκα λοιπόν και θεώρησα ότι ήρθε η στιγμή να διαλέξω 5 κομμάτια-κλειδιά για τα ανοιξιάτικα σύνολά μου και άλλα τόσα για τα looks του καλοκαιριού. Και η ικανοποίησή μου είναι διπλή καθώς όχι μόνο τα βρήκα αλλά τα διάλεξα και όλα μα όλα μέσα από το ίδιο brand, κάτι που με ανακούφισε αρκετά μπορώ να πω μιας και δε χρειάστηκε πολύωρο ψάξιμο. Τα credits λοιπόν στη νέα κολεξιόν της REPLAY που μέσα από τρεις διαφορετικές σειρές, την Black Holiday (με μια «σκούρα» και minimal ατμόσφαιρα, όπου τo λευκό και τα μαύρo είναι οι πρωταγωνιστές), τη Military Surf (με τις στρατιωτικές τάσεις και την ενέργεια του surfing) και την Burning Man (εμπνευσμένη από τα σχέδια και το γοητευτικό στιλ της ερήμου), κατάφερε να με εξοπλίσει με όλα τα essentials για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

SPRING LOOKS

ΤΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. Για λίγο καιρό ακόμα μπορεί εύκολα να φορεθεί μαζί με πιο ανάλαφρα tops και ένα ζευγάρι ωραία ωηλοτάκουνα ή μαζί με τα αγαπημένα σας sneakers.

ΤΟ DENIM DRESS. Η πιο θηλυκή εναλλακτική στα denim παντελόνια, το τζιν φόρεμα γίνεται από μόνο του το centerpiece της εμφάνισής μας και μπορούμε επάνω του να προσθέσουμε είτε ένα ωραίο φουλάρι είτε μερικά κοσμήματα που θα το αναδείξουν ακόμα περισσότερο.

TΑ SPRING TOPS. Μία μπλούζα που θυμίζει το στιλ της κλασικής μαρινιέρας ή ένα top με διαφάνειες και απλικαρισμένα σχέδια μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με το τζιν παντελόνι μας και να μας χαρίσουν ένα ευκολοφόρετο ανοιξιάτικο σύνολο.

[gallery-718455]

THE SPRING BAG. Είτε σε στρογγυλή φόρμα και παστέλ αποχρώσεις είτε με γεωμετρικό design και έντονη απόχρωση που τραβάει τα βλέμματα, η τσάντα της άνοιξης οφείλει να δημιουργεί statement και ταυτόχρονα να χωράει όλα τα απαραίτητα για την καθημερινότητά μας.

SPRING STEPS. Τα παπούτσια της άνοιξης μιας και πρόκειται για μία εμταβατική περίοδο δεν θέλουμε να είναι ούτε υπερβολικά κλειστά ούτε υπέρμετρα sexy, αλλά κάτι το ενδιάμεσο. Ένα ζευγάρι που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε εσπαντρίγιες και sneakers ή ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια όπως τα metallics, μπορούν να ταιριάξουν ιδανικά με τα κομμάτια που είδαμε πιο πάνω.

SUMMER LOOKS

DENIM SHORTS. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού που περιμένουμε πώς και πώς να εντάξουμε στα looks μας κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Τα τζιν σορτσάκια είναι ό,τι πιο πασπαρτού μπορούμε να επιλέξουμε για να συνθέσουμε από πολύ πρωινά μέχρι πολύ βραδινά σύνολα, είτε στην πόλη είτε στο νησί.

GO TROPICAL. Το μοτίβο που μοιάζει συνυφασμένο με το καλοκαίρι μπροεί εύκολα να απογειώσει μία εμφάνιση, είτε το επιλέξουμε σε μικρές δόσεις είτε σε μεγαλύτερες. Τα tropical prints μας απαλλάσσουν από την ανάγκη για περισσότερα αξεσουάρ αφού μιλάνε από μόνα τους.

[gallery-718456]

SUMMER STEPS. H πιο κλασική επιλογή για το καλοκαίρι, τα σανδάλια σε ταμπά αποχρώσεις και αρχαιοελληνικό στιλ, διανθίζονται με λεπτομέρειες από μεταλλικά τρουκς και γίνονται ακόμη πιο μοντέρνα. Για όσες όμως αγαπάτε τα ψηλοτάκουνα, η πιο stylish επιλογή δεν είναι άλλη από ένα ζευγάρι mules με ξύλινο τακούνι και έντονη aqua blue απόχρωση.

THE BAGS. Δερμάτινη bucket bag με τυρκουάζ λεπτομέρειες που θυμίζουν καλοκαίρι όσο τίποτα άλλο ή πιο τετραγωνισμένη σε λίγο πιο girly απόχρωση για να την παίρνετε μαζί ακόμα και στην παραλία; Η τσαντα του καλοκαιριού συμπληρώνει ιδανικά τα casual αλλά και τα λίγο πιο θηλυκά μας ντυσίματα και μπορεί να κρατηθεί από το πρωί ως το βράδυ.

THE HAT. Απαραίτητο και πολύ κομψό αξεσουάρ τόσο για τις βόλτες μέσα στην πόλη όσο και για τις εξορμήσεις στην παραλία. Τα ψάθινα καπέλα ή τα panama hats φέρνουν ρετρό και μυστηριώδη αέρα στις εμφανίσεις μας και μας προστατεύουν με chic τρόπο από τις ακτίνες του ήλιου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.