ΣΤΙΛ SHOPPING

Σε μια πρωινή βόλτα βρήκα τα πιο ωραία γυαλιά για φέτος


MMEINTANI

6 Ιουνίου 2018

img-8891.JPG

Και ενώ υπάρχουν κορίτσια που αλλάζουν σχέδιο, φακούς και σκελετό ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προσωπικά προτιμώ να ψάξω αρκετά μέχρι να βρω το στιλ εκείνο που θα φοράω για χρόνια - ρωτήστε όποιον με ξέρει, τα γυαλιά ηλίου είναι κάτι σαν το signature piece μου.

Πριν λίγες μέρες και ενώ έκανα την καθιερωμένη στάση για καφέ πριν πάω στο γραφείο, κοιτάζοντας το είδωλό μου σε μια τζαμαρία αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα για να κάνω ένα μικρό update στα γυαλιά μου και αποφάσισα να περάσω το μισάωρο που είχα στη διάθεσή μου αναζητώντας το τέλειο ζευγάρι.

Πήρα λοιπόν τον καφέ μου και μπήκα στο πρώτο κατάστημα που μου τράβηξε την προσοχή, το κατάστημα EKATERINI, όπου με χαρά ανακάλυψα ότι εκεί υπήρχαν και τα χειροποίητα γυαλιά ηλίου OOZOO.

Τη συγκεκριμένη εταιρία τη γνωρίζω καλά τόσο λόγω επαγγέλματος όσο και μέσα από τις προηγούμενες καμπάνιες της για τα ρολόγια OOZOO. Τώρα έχει καταφέρει να με κερδίσει με τα μοντέρνα, unisex και υψηλής ποιότητας γυαλιά της, τα οποία κατασκευάζονται στην Ελλάδα και είναι χειροποίητα, με προσοχή στη λεπτομέρεια που τα κάνει ιδιαίτερα και μοναδικά.

Μπαίνοντας λοιπόν στο κατάστημα ένιωσα αυτό που θα ένιωθε κάθε fashion lover - κοινώς, δεν ήθελα να σταματήσω να δοκιμάζω σχέδια και να φτιάχνω νοητά outfits στο μυαλό μου για κάθε design που έβλεπα μπροστά μου. Όπως σας είπα και πιο πάνω, όταν πρόκειται για το συγκεκριμένο αξεσουάρ είμαι αρκετά απαιτητική και αυτός είναι ο λόγος που οι κοκκάλινοι σκελετοί από υψηλής ποιότητας οξική κυταταρίνη του ιταλικού οίκου Mazzuchelli αλλά και οι φακοί που φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (CE - 100% UVA&UVB προστασία) και βγάινουν σε διάφορα χρώματα (μπορείτε βέβαια να βρείτε και καθρέφτες σε ασημί και χρυσή απόχρωση), με έκαναν να μην ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω.

Η νέα συλλογή των OOZOO αποτελείται από πέντε σχέδια σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις το καθένα και τώρα το καλοκαίρι γίνονται οι καλύτερες επιλογές για να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα, χάρη στα εντυπωσιακά χρώματα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους - οι προσιτές τους τιμές είναι επίσης ένα μεγάλο bonus που σε κάνει να στέκεσαι λίγη παραπάνω ώρα προκειμένου να διαλέξεις αυτό που θέλεις.

Εγώ βέβαια, ούσα γνωστή για το πιο κλασικό και μίνιμαλ στιλ μου, κινήθηκα προς τις πιο classic επιλογές και διάλεξα ένα σχέδιο με μαύρο κοκκάλινο σκελετό και σκούρο φακό, δεν μπορώ να πω όμως ότι δεν μπήκα στον πειρασμό να κάνω δικό μου και το σχέδιο με τον red/yellow καθρέφτη καθώς νομίζω ότι φέτος στην παραλία θα τραβήξει εύκολα όλα τα βλέμματα. Μπορώ επίσης να πω με σιγουριά ότι αυτές ήταν οι αγορές που με ένανα πιο happy από κάθε άλλη τον τελευταίο μήνα και με έκαναν να πάω με άλλη διάθεση στο γραφείο. Μήπως να ξαναπεράσω μια βόλτα;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γυαλιά ηλίου OOZOO θα βρείτε στο www.oozoo.gr και στα social media της OOZOOGREECE.

facebookinstagramyoutube | oozoogreece

#oozoosunglasses | #oozoostyle | #oozoogreece

Showroom: EKATERINI Βουλής 22, Σύνταγμα Τηλ.210-3220067

K.ACE Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο Τηλ. 210-3220066

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.