ΣΤΙΛ SHOPPING

Οι editors του jenny.gr κάνουν τις αγορές των διακοπών


The Jennettes

13 Ιουλίου 2018

_mg_1197.jpg

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ, η θερμοκρασία έχει φτάσει στα ύψη και οι μέρες μέχρι την άδεια όλο και λιγοστεύουν. Πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να προετοιμαστούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να μην καταλήξουμε να τρέχουμε τελευταία στιγμή και να φτάσουμε στον προορισμό μας χωρίς τα απαραίτητα. Βέβαια, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν επιτρέπουν ατελείωτες ώρες στα καταστήματα, ειδικά αν πρόκειται να ταξιδέψουμε άμεσα, και σίγουρα δεν θα θέλαμε να λείπει κάτι από την βαλίτσα μας.

Γι' αυτό κι εμείς φύγαμε λίγο νωρίτερα από το γραφείο αυτή την εβδομάδα, με σκοπό να κάνουμε τα τελευταία μας ψώνια πριν τις διακοπές και να προλάβουμε φυσικά, και τις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Είχαμε στη διάθεσή μας μόνο μία ώρα για να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε, πριν φτιάξουμε τα πράγματά μας και επιβιβαστούμε στο πλοίο, έτσι αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το μοναδικό μέρος που θα μας έδινε πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα μας καταστήματα, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Βάλαμε άνετα παπούτσια και κατευθύνθήκαμε προς το AVENUE στο Μαρούσι, έτοιμες να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Μαζί μας είχαμε τον χάρτη που θα μας βοηθούσε να φτιάξουμε την πιο γρήγορη και εύκολη διαδρομή.

Πρώτη μας στάση, στα The North Face, για το σακίδιο που θα χωράει όλα αυτά που δεν αφήνουν τη βαλίτσα μας να κλείσει, αλλά και όλα όσα χρειαζόμαστε τις ώρες του ταξιδιού στο πλοίο.

Συνεχίσαμε ακριβώς δίπλα, στο Jean2Jean Lee-Wrangler, όπου η Αφροδίτη πήρε το σορτσάκι που ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή, και θα το φορέσει από την παραλία μέχρι τη νυχτερινή βόλτα.

Γυαλιά ηλίου είχαμε. Αυτό που δεν είχαμε, ήταν ένα καλοκαιρινό ζευγάρι για τις διακοπές – είναι εντελώς διαφορετικό από το καθημερινό μας, χωρίς αμφιβολία. Kαι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Mark Aalen, αφού η ποικιλία είναι τεράστια!

Περνώντας από το Oxford Company, σκεφτήκαμε πως και τα αγόρια χρειάζονταν μαγιό, οπότε έπρεπε να διαλέξουμε κάτι και για εκείνους.

Περπατήσαμε μέχρι το Helmi καθώς η Αφροδίτη είναι καλεσμένη σε έναν γάμο και χρειαζόταν κάτι αέρινο και καλοκαιρινό.

Ενώ η Στεφανία θέλησε κάτι για να φοράει τα βράδια στο νησί, κι έτσι κατευθύνθηκε προς το ZIC ZAC ψάχνοντας το τέλειο φόρεμα.

Φυσικά, δεν παραλείψαμε να μπούμε στο ΑΝΕΜΟΣ, για να διαλέξουμε πετσέτα θαλάσσης και να προχωρήσουμε άμεσα προς την αναζήτηση μαγιό!

Η Αφροδίτη αποφάσισε να επενδύσει σε μία έντονα χρωματιστή παλέτα για φέτος και να μπει στο κατάστημα της Triumph.

Ενώ η Στεφανία αναζήτησε το μονόχρωμο ολόσωμο που ψάχνει τόσους μήνες στο La Meduse. Και το βρήκε!

Στον ίδιο χώρο είναι και το Undercolors of Benetton, κάτι που μας έλυσε τα χέρια, αφού συνειδητοποιήσαμε πως έπρεπε να βρούμε και ένα ανδρικό μαγιό για τον αδερφό της Αφροδίτης. Οι επιλογές ήταν πολλές, αλλά καταφέραμε γρήγορα να διαλέξουμε κάτι κλασσικό και να κατευθυνθούμε προς τα κοσμήματα που μας κέντρισαν την προσοχή ακριβώς απέναντι!

Συγκεκριμένα, η Στεφανία κυριολεκτικά... έτρεξε προς ένα βραχιόλι στη βιτρίνα του RUBINI, το οποίο φυσικά απέκτησε, παρ' ότι η Αφροδίτη είχε αρχίσει να κατευθύνεται ήδη προς τις απέναντι βιτρίνες.

Σειρά είχαν οι βαλίτσες. Θέλαμε μία μικρή, και το Kipling ήταν το μοναδικό μέρος που μπορούσε να μας βοηθήσει, αφού οι επιλογές είναι πολλές, όπως και η ποικιλία στα μεγέθη!

Περάσαμε απέναντι στο Nakas Book House για ένα βιβλίο για την παραλία. Αρχικά, σκεφτήκαμε να διαλέξουμε μία ιστορία αγάπης, αλλά τελικά αποφασίσαμε να διαβάσουμε κάτι αστυνομικό για να κάνουμε τη διαφορά. Οι ώρες του ταξιδιού θα είναι πολλές, οπότε φροντίσαμε να πάρουμε κάτι αρκετά μεγάλο.

Μα πώς θα μπορούσαμε να φύγουμε για διακοπές χωρίς καλλυντικά; Τρέξαμε για λίγο, στο Sephora, για να βρούμε το ιδανικό highlighter (άλλωστε το καλοκαιρινό μακιγιάζ απαιτεί διακριτική λάμψη!)

Η πορεία μας συνεχίστηκε προς το Celestino, για να βρούμε το ένα ρούχο που θα μπορούμε να φοράμε καθημερινά και σε όλες τις ώρες της μέρας -και τι καλύτερο από ένα κιμονό;

Τα παπούτσια είναι ένα πολύ βασικό αξεσουάρ, αφού το καλοκαίρι πρέπει να είναι άνετα και να μην μας ζεσταίνουν. Γι' αυτό περάσαμε ακριβώς απέναντι στη GEOX για να εξοπλιστούμε με το κατάλληλο ζευγάρι σανδάλια που θα μπορούμε να φοράμε κάθε μέρα στο νησί.

Α! Και η Αφροδίτη ξέχασε να πάρει κραγιόν -φοράει αυστηρά μόνο κόκκινο!- κι έτσι γυρίσαμε για λίγο πίσω στα Dust & Cream την αγαπημένη ελληνική αλυσίδα καλλυντικών για να διαλέξουμε γρήγορα-γρήγορα την καλοκαιρινή απόχρωση για φέτος.

Τα ψώνια μας ολοκληρώθηκαν στο Σκλαβενίτη και αν είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο μάλλον θα περνούσαμε όλη την υπόλοιπη μέρα εκεί. Από φουσκωτά και ξαπλώστρες, μέχρι μαγιό, καπέλα, τσάντες για την παραλία και ρούχα, οι επιλογές ήταν πολλές και με κάθε στροφή σκεφτόμασταν πως χρειαζόμαστε κάτι ακόμα.

Έχοντας πάρει όλα όσα χρειαζόμασταν για να φτιάξουμε την απόλυτη καλοκαιρινή βαλίτσα, είμασταν έτοιμες για αναχώρηση. Στο AVENUE, άλλωστε, πας εύκολα, παρκάρεις γρήγορα και τελειώνεις τα πάντα σε μια μόνο ώρα! Και αυτή ήταν η πιο ωραία ώρα της ημέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε και εσείς το www.avenuemall.gr.

Ευχαριστούμε πολύ το εμπορικό κέντρο AVENUE και τα καταστήματά του για τη φιλοξενία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.