ΣΤΙΛ SHOPPING

Διαλέξαμε η μία στην άλλη ρούχα για το ρεβεγιόν και αυτά ήταν τα αποτελέσματα


The Jennettes

12 Δεκεμβρίου 2018

_mg_4470.jpg

Είναι ένα πράγμα να πηγαίνεις για ψώνια με τις φίλες σου, κι ένα άλλο να πηγαίνεις με τις συναδέλφους σου. Όχι γιατί οι συνάδελφοι δεν μπορούν να είναι και φίλες, αλλά σίγουρα είναι πολύ fun να ψωνίζεις με κάποια που περνάς τόσες ώρες μαζί κάθε μέρα και ενώ νομίζεις πως ίσως να μην σε ξέρει τόσο καλά... τελικά σε ξέρει και σου προτείνει και πράγματα που δεν είχες σκεφτεί! Κι επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, εμείς αποφασίσαμε να βγούμε όλες μαζί μία βόλτα στα καταστήματα μετά το γραφείο και να βοηθήσουμε η μία την άλλη να βρει το outfit της για το ρεβεγιόν.

Όπως καταλαβαίνετε, όλο αυτό ήταν τουλάχιστον απολαυστικό, αφού σκοπός ήταν η κάθε μία μας να βασιστεί σε όσα ξέρει για τις υπόλοιπες και να δημιουργήσει το outfit που πιστεύει πως θα της ταίριαζε, χωρίς όμως να γνωρίζει τι ακριβώς προτιμά η απέναντί της για το φετινό της ντύσιμο. Αλλά επειδή εδώ στο jenny.gr είμαστε ανοιχτές σε κάθε πρόκληση, αποφασίσαμε να μην επέμβουμε καθόλου στις επιλογές - και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Ας τα πάρουμε όμως απ' την αρχή και να σας συστηθούμε: Η Αφροδίτη Σακκά είναι η fashion editor, η Ελένη Τσούτση είναι η beauty editor και η Χριστίνα Γουδρούπη είναι η web editor - όπως καταλαβαίνετε, η κάθε μία έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα και γούστο.

Φεύγοντας λίγο πιο νωρίς απ' το γραφείο, θελήσαμε να πάμε κάπου που να βρούμε όλα τα αγαπημένα μας καταστήματα συγκεντρωμένα και σε κοντινή απόσταση, οπότε πολύ απλά κατευθυνθήκαμε προς το Μαρούσι και το AVENUE, γιατί αν είναι να κάνεις κάτι, να το κάνεις σωστά, έτσι δεν είναι;

Είχε έρθει η ώρα της κρίσης και μπήκαμε γρήγορα στα Attr@ttivo για την πρώτη αποστολή: Η fashion editor, η Αφροδίτη, να διαλέξει το outfit της beauty editor, Ελένης (ποιος τη χάρη της, δηλαδή).

Αφροδίτη Σακκά: Λοιπόν, η Ελένη είναι αρκετά μικροσκοπική και πολύ γλυκιά (με τα γυαλιά της, τα πουά της πουκάμισα, τα κομψά της μποτάκια) - έχει ένα αρκετά ιδιαίτερο στιλ. Είναι ρομαντικό, νεανικό και προσεγμένο. Αλλά όσοι με ξέρουν, ξέρουν πως όταν μου δίνεται η ευκαιρία να διαλέξω για κάποιον ρούχα μου αρέσει να δίνω ένα μικρό αντιφατικό touch στο look. Γι' αυτό και για την Ελένη διαλέξα - τι άλλο; - ένα total black look. Όλες γνωρίζουμε πως ένα total black outfit είναι πάντα κομψό και ταιριάζει σε κάθε περίσταση και παρά τα παρακάλια της Ελένης να της δώσω χρώματα και βολάν, εγώ επέμεινα και πιστεύω πως το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Για να ταιριάζει με το προσωπικό της στιλ, διάλεξα ένα μαύρο mini φόρεμα με μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια από μέσα, μαύρα μυτερά μποτάκια που δίνουν ύψος και ένα μαύρο, βελούδινο headband για να ταιριάζει με τις αφέλειές της. Να σημειώσω πως έμεινε πολύ ευχαριστημένη με τη στιλιστική δημιουργία μου - δικαιώθηκα!

Ελένη Τσούτση: 'Ηρθε η δική μου σειρά για ένα από τα πιο απαιτητικά challenges. Αποστολή μου να ντύσω τη fashion editor του jenny.gr με ένα ευφάνταστο look για το ρεβεγιόν και στόχος μου ήταν φυσικά να της αρέσει και να λάμψει φέτος τα Χριστούγεννα με ένα outfit που θα φέρει την υπογραφή μου. Στα Zic Zac βρήκα ό,τι ακριβώς είχα σκεφτεί ότι θα της ταίριαζε - ένα maxi βελούδινο μπορντώ φόρεμα (άνετα θα το φορούσε το αγαπημένο της it girl, η Alexa Chung). Ήταν απλά υπέροχο και ακριβώς ότι πρέπει να φορέσει φέτος τις γιορτές, μιας και ξέρω ότι αγαπά το μαύρο χρώμα ήθελα κάτι διαφορετικό γιατί γνωρίζω ότι εάν επέλεγε μόνη της τότε σίγουρα θα ήταν total black.

Επίσης, επειδή αγαπά τα κοσμήματα αλλά τις minimal διακριτικές λεπτομέρειες, της πρότεινα να το συνδυάσει με ένα κομψό χρυσό βραχιόλι απ' τα Rubini που θα δώσει μία extra γιορτινή νότα στο look της. Φυσικά, το styling ολοκληρώθηκε με τις μαύρες γόβες στιλέτο απ' τα NAK Shoes που ανέδειξαν ακόμη πιο πολύ τα καλλίγραμμα πόδια της. Εννοείται και το λάτρεψε και πιστεύω ότι κατάφερα να ανταπεξέλθω σε αυτό το δύσκολο challenge!

Ελένη Τσούτση: Επόμενος στόχος ήταν να επιμεληθώ το look της Χριστίνας για το ρεβεγιόν. Η Χριστίνα είχα παρατηρήσει ότι λατρεύει το άνετο casual ντύσιμο και δύσκολα θα συμβιβαζόταν εάν κάτι στις επιλογές μου δεν της άρεσε. Δύσκολο challenge και αυτό τολμώ να πω! Καιρό σκεφτόμουν ότι ήθελα να τη δω με μία παντελόνα καθώς είναι ψηλή και θα της ταίριαζε πολύ. Κάνοντας βόλτες λοιπόν βρήκα το κομμάτι κλειδί που φανταζόμουν - μία ψηλόμεση μαύρη παντελόνα, που τη συνδύασα με ένα crop λευκό και ένα μακρύ λευκό σακάκι που φώτιζε τέλεια τη λευκή της επιδερμίδα και ερχόταν σε αντίθεση με τα μαύρα της μαλλιά! Μόλις βγήκε από το δοκιμαστήριο είπα χαρούμενη "Το πέτυχα!" και φυσικά συμφώνησε. Φέτος, λοιπόν, θα κάνει μία κομψή εμφάνιση με ένα black & white look απ' τα Lynne και δε θα σταματά να δέχεται κομπλιμέντα.

Επιπλέον, αποφάσισα να δώσω μία νότα χρώματος στο black & white look της, που θα έκανε τη διαφορά: Γι' αυτό της διάλεξα και ένα μπλε ρουά clutch από τα Lynne που θα δημιουργήσει αντίθεση - και ταιριάζει εξαιρετικά με το στιλ της.

Πώς γίνεται να ολοκληρωθεί ένα look χωρίς τα κατάλληλα παπούτσια; Θα σας πω εγώ, δε γίνεται. Η Χριστίνα χρειαζόταν και ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα απ' τα Lynne για να τελειοποιηθεί το outfit της για το φετινό ρεβεγιόν, τα οποία φυσικά της τα διάλεξα εγώ και της ταίριαξαν τέλεια! Είναι ήδη αρκετά ψηλή και με λίγο τακούνι, πήρε ακόμα περισσότερο ύψος και έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακή (Είμαι πολύ περήφανη για τη δημιουργία μου).

Χριστίνα Γουδρούπη: Ποιος φοβάται τη fashion editor; Η δική μου αποστολή ήταν να διαλέξω ρούχα για την Αφροδίτη και αυτό θα μπορούσε να γίνει πολύ αγχωτικό – αν δεν είχα τόση πίστη στην παρατηρητικότητά μου. Η Αφροδίτη μπορεί να φοράει για πάντα μαύρα ρούχα, με κόκκινο κραγιόν. Για πάντα. Αποφάσισα λοιπόν να κρατήσω την χρωματική μου παλέτα σε αυτόν το συνδυασμό, τον οποίο αγαπώ κι εγώ ούτως ή άλλως. Επίσης ξέρω ότι αγαπάει τα μποτάκια, αρκεί να είναι «περπατήσιμα». Δε θα φορέσει εύκολα τακούνι στιλέτο, ούτε κάτι υπερβολικά ψηλό. Στη βιτρίνα του Helmi, είδα αυτό που ήθελα: Ένα ζευγάρι κόκκινα βινύλ μποτάκια και ένα ίδιο κόκκινο τσαντάκι. Τα κοίταξα, με κοίταξαν, κοίταξα την Αφροδίτη, και συνεννοηθήκαμε. Η Αφροδίτη και τα μποτάκια ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, και γι' αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία.

Ξέροντας ότι σίγουρα έχει δεκάδες (εκατοντάδες; χιλιάδες;) μαύρα φορέματα, αποφάσισα να παρακάμψω αυτό το βήμα και να πάω κατευθείαν στο πανωφόρι. Εδώ πρέπει να εξηγήσω δύο πράγματα. Πρώτον, η Αφροδίτη ενθουσιάζεται με τα πανωφόρια, και κυρίως με τις (αυστηρά ψεύτικες) γούνες και τα τζάκετ. Δεύτερον, επειδή και η ίδια είναι πολύ fun και ιδιαίτερη, το look της θα έχει πάντα κάποιο ενδιαφέρον twist. Στη United Colors of Benetton βρήκα το πανωφόρι που συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία, δηλαδή ένα μαύρο γούνινο τζάκετ με κουκούλα. Κρίνοντας από τη χαρά με την οποία το δοκίμασε, νομίζω ότι τα κατάφερα με αυτήν την επιλογή.

Φυσικά, τα looks μας δε θα ήταν ολοκληρωμένα χωρίς makeup. Ή μπορεί και να ήταν, αλλά προσπαθήστε να πείτε εσείς στη beauty editor να μην μπει στα Dust + Cream. Η Ελένη πέρασε αρκετή ώρα μπροστά από τα πινέλα, εξηγώντας μας ποιο είναι το τέλειο πινέλο για να κάνεις σωστά contouring, μέχρι που τελικά διάλεξε αυτό που ήθελε για να να κάνει το ιδανικό makeup look για το ρεβεγιόν, και ησύχασε.

Και αφού ακούσαμε μια διεξοδική ανάλυση για beauty tips, που κράτησε πέντε λεπτά (ή μισή αιωνιότητα) η Αφροδίτη συνειδητοποίησε ότι δεν έχει κόκκινο κραγιόν. Και για κάποια άλλη αυτό θα ήταν απλώς κάτι που πρέπει να γίνει, αλλά είπαμε, η Αφροδίτη μπορεί να φοράει κόκκινο κραγιόν για πάντα, οπότε η απουσία του έγινε ένα σοβαρό ζήτημα προς άμεση επίλυση. Μπήκε λοιπόν στα Sephora και βρήκε την ιδανική απόχρωση κόκκινου (έχει μια ολόκληρη θεωρία για αυτό) και έτσι ήμασταν έτοιμες.

Ή μάλλον, θα ήμασταν έτοιμες, αν η Χριστίνα δεν επέμενε ότι χρειάζεται πραγματικά πάρα πολύ κάποιο ιδιαίτερο κόσμημα για να προσθέσει στο look της. Ήμασταν αποφασισμένες να την αποτρέψουμε, αλλά τελικά προσποιηθήκαμε ότι την πιστεύουμε όταν μας έδειξε περιχαρής το σετ Gregio με το οποίο θα ολοκλήρωνε το εορταστικό της outfit.

Μετά από εκείνο το σημείο πήραμε επιτέλους απόφαση ότι δε χρειάζεται να κοροϊδεύουμε άλλο τους εαυτούς μας. Είχαμε ψωνίσει ο,τι χρειαζόμαστε για το ρεβεγιόν και πλέον απλώς απολαμβάναμε τη διαδικασία. Αφού ήμασταν όλες μαζί, βρήκαμε την ευκαιρία να πάρουμε μερικές ιδέες για τα δώρα των εορτών. Τώρα το αν τα δώρα θα είναι για τους γονείς, τις κολλητές ή τους εαυτούς μας, δεν το διευκρινίσαμε.

Κι ενώ κοιτούσαμε βιτρίνες, η Αφροδίτη είδε τα καταστήματα Mark Aalen κι αναφώνησε ότι θέλει γυαλιά μυωπίας. Από τη μια αυτό ήταν αρκετά προφανές, αφού η Αφροδίτη δεν έχει γυαλιά μυωπίας, κι από την άλλη ο κόσμος μας ταράχτηκε συθέμελα μιας και μέχρι τότε δεν ξέραμε ότι η Αφροδίτη έχει μυωπία. Αφού δοκίμασε διάφορα ζευγάρια σε αντίξοες συνθήκες (τη Χριστίνα) βρήκε τελικά το ιδανικό, τόσο για το σχήμα του προσώπου της, όσο και για το στιλ της.

Η Ελένη, η πιο γλυκιά από όλες μας, ήταν η πρώτη που σκέφτηκε να αγοράσει κάποιο δώρο σε άλλον άνθρωπο. Μπήκε λοιπόν στο κατάστημα Donatella και διάλεξε ένα πολύ λαμπερό clutch για την κολλητή της.

Αλλά, επειδή εκτός από πολύ γλυκιά, είναι και άνθρωπος, είπε να αγοράσει και για τον εαυτό της κάτι. Μπήκαμε λοιπόν όλες μαζί στο S. Oliver, όπου με την ψύχραιμη και καταρτισμένη καθοδήγηση της fashion editor, η Ελένη διάλεξε ένα πολύ όμορφο πανωφόρι για όλες τις ώρες.

Από τον αλτρουισμό της beauty editor μας εμπνεύστηκε η Χριστίνα, η οποία μπήκε στα MAT Fashion και διάλεξε Χριστουγεννιάτικο δώρο για την μαμά της. Η αγορά της συνοδεύτηκε από μια προσπάθεια να ανοίξουμε συζήτηση για τη σημασία των brands με ωραία ρούχα σε όλα τα μεγέθη, αλλά η συζήτηση δεν πήγε πολύ μακριά, γιατί συμφωνήσαμε όλες κατευθείαν.

Τώρα ήταν το πνεύμα των Χριστουγέννων ή οι τύψεις που έκαναν την Αφροδίτη να μπει στα Leonard's και να διαλέξει δώρο για τη μαμά της; Δε θα μάθουμε ποτέ. Σημασία έχει ότι το πήρε και ήταν πολύ όμορφο.

Τις πιο spicy αγορές τις αφήσαμε για το τέλος. Όπως όλοι ξέρουμε, η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας, κι αν είμαστε καλά μέσα μας αυτό βγαίνει κι έξω μας, οπότε ο τελευταίος μας σταθμός ήταν τα καταστήματα εσωρούχων. Η Ελένη μπήκε στα Sugarfree και αγόρασε ένα εντυπωσιακό σουτιέν με μαύρη δαντέλα (πολύ εορταστικό όπως αποφανθήκαμε όλες), το οποίο μπορεί να φορεθεί και μέσα από το εορταστικό της outfit.

Και αφού διάλεξε το δικό της, αποφάσισε να κάνει την πρότασή της και στη Χριστίνα. Όταν μπήκαμε στα Triumph, η beauty editor, Ελένη, πήρε το κορίτσι με τα ασπρόμαυρα από το χέρι και το πήγε σε ένα σετ φούξια εσωρούχων. Από ό,τι φαίνεται την έπεισε, οπότε ελπίζουμε να δούμε περισσότερο χρώμα στο look της, γενικώς.

Κι έτσι, κλείσαμε με τις αγορές μας για το φετινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν - τώρα απλά μένει και το πρωτοχρονιάτικο! Αν είστε άνθρωποι, θα καταλάβετε ότι μερικές φορές δε φταίμε εμείς, φταίνε τα ρούχα, τα παπούτσια και τα καλλυντικά που μας μιλάνε, μας ζητάνε, και κλαίνε αν δεν τα αγοράσουμε. Εκτός από την αγνή ευχαρίστηση του να κάνεις αγορές, βέβαια, καταφέραμε να βρούμε και όλα όσα χρειαζόμασταν για να δημιουργήσουμε τα απόλυτα γιορτινά outfits, αλλά πήραμε και δώρα για τους αγαπημένους μας, πολύ εύκολα και κυρίως, πολύ γρήγορα! Τώρα μένει απλά να γίνουμε όσο πιο λαμπερές γίνεται για τις τελευταίες μέρες του χρόνου.

Έτοιμες για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε και εσείς το www.avenuemall.gr.

Ευχαριστούμε πολύ το εμπορικό κέντρο AVENUE και τα καταστήματά του για τη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.