ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα πιο elegant εσώρουχα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Αφροδίτη Σακκά

12 Φεβρουαρίου 2019

abaca_654414_024_1.jpg

Η 14η Φεβρουαρίου πλησιάζει και είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι, είναι μία πολύ καλή δικαιολογία για να αγοράσετε ένα νέο σετ εσωρούχων. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία πληθώρα από υπέροχα εσώρουχα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην αγορά, οπότε μπορεί να χρειαστείτε λίγη βοήθεια με το τι να διαλέξετε ανάμεσα σε όλο αυτό το σατέν και τη δαντέλα, ειδικά αν αναζητάτε κομμάτια που είναι όμορφα και κολακευτικά.

Σε περίπτωση που πιστεύετε πως δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε νέα εσώρουχα επειδή δεν έχετε σύντροφο, εμείς προτείνουμε να διώξετε αυτή τη σκέψη και να αποκτήσετε κάτι sexy άμεσα. Υπάρχει μία αίσθηση δυναμικότητας που έρχεται μαζί με την αγορά εσωρούχων (όπως και όταν τα φοράμε) ακόμα και αν βρίσκονται μέσα από τα ρούχα της δουλειάς μία Πέμπτη. Αν βρίσκεστε σε σχέση, τα προνόμια είναι προφανή - γι' αυτό παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας επιλογές για τη φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για να δείχνετε και να νιώθετε όσο πιο sexy γίνεται:

Intimissimi Mix & Match

*Θα τα βρείτε στα καταστήματα Intimissimi μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Tezenis Lingerie Set

*Θα τα βρείτε στα καταστήματα Tezenis

Triumph

ΣΟΥΤΙΕΝ TRIUMPH VELVET SPOTLIGHT W ΣΚΟΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ TRIUMPH VELVET SPOTLIGHT S ΣΚΟΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δείτε ακόμη: Πώς θα φορέσουμε σωστά το lingerie trend στο γραφείο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.