ΣΤΙΛ SHOPPING

5 αγορές για τις φετινές διακοπές: Βρήκαμε τα 5 πράγματα που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου φέτος το καλοκαίρι και μπορείς να τα αποκτήσεις με ένα κλικ


Αφροδίτη Σακκά

24 Μαΐου 2019

street_newyork_wss18_020.jpg

Το καλοκαίρι πλησιάζει - αν κρίνουμε από τη θερμοκρασία, πολύ πιο γρήγορα απ' όσο νομίζουμε - και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή για να επενδύσουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Είναι η εποχή που μας εμπνέει περισσότερο στιλιστικά, αφού όχι μόνο είμαστε έτοιμες να αφήσουμε πίσω μας τα βαριά πανωφόρια και τα πλεκτά πουλόβερ, αλλά και να προετοιμαστούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι να κάνουμε αγορές που θα μας συνοδεύσουν για ολόκληρη τη σεζόν (ίσως και στην επόμενη) έτσι ώστε να μην αγχωθούμε και να ψάχνουμε τελευταία στιγμή. Θέλουμε items τα οποία θα είναι διαχρονικά αλλά και θα βρίσκονται στις λίστες με τα μεγαλύτερα trends για το φετινό - από μαγιό, μέχρι αξεσουάρ, μέχρι κοσμήματα.

Εμείς, βρήκαμε τη λύση για φέτος - δηλαδή, το μέρος που μπορούμε να βρούμε μερικά από τα πιο stylish items για το καλοκαίρι του 2019, χωρίς να χρειαστούν ατελείωτες βόλτες στα καταστήματα (και στη ζέστη). Στο www.privato.shop μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη βαλίστα των διακοπών και για κάθε καλοκαιρινό σας look, εύκολα και γρήγορα. Παρακάτω, θα βρείτε 5 δικές μας επιλογές για να αναβαθμίσετε το στιλ σας με ένα κλικ:

Ολόσωμο μαύρο μαγιό

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διαχρονικό και κομψό από ένα ολόσωμο, μαύρο μαγιό. Εκτός του ότι κολακεύει κάθε τύπο σώματος, το συγκεκριμένο είναι σε στιλ one-shoulder, ένα από τα μεγαλύτερα trends για το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, με ένα παρεό ή ένα culotte, μπορείτε να το φορέσετε και ως top για χαλάρωση στο beach bar μετά από μία μέρα στην παραλία.

Stylish καλοκαιρινή τσάντα

Τα αξεσουάρ είναι εξαιρετικά σημαντικά σε ένα outfit και η φετινή σεζόν μας προσφέρει πολλές επιλογές όσον αφορά τις τσάντες. Καθώς το focus στρέφεται όλο και περισσότερο στο craft, αυτή η ξύλινη τσάντα δείχνει όχι μόνο cool αλλά μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε και σε οποιαδήποτε περίσταση - είτε στην casual βόλτα στο νησί, είτε στη βραδινή έξοδο με ένα όμορφο midi φόρεμα.

Κολιέ με κοχύλια

Αν υπάρχει ένα top trend και για το φετινό καλοκαίρι στα κοσμήματα, αυτά είναι τα κοχύλια. Αν ρίξετε μία ματιά στo Instagram, θα παρατηρήσετε πως κάθε stylish fashion girl έχει στην κατοχή της τουλάχιστον ένα κόσμημα με κοχύλια. Το συγκεκριμένο είναι διακριτικό και κομψό - μπορείτε να το συνδυάσετε με λεπτεπίλεπτα χρυσά κρεμαστά, για να δημιουργήσετε ένα όμορφο layering.

Ψάθινη tote bag

Όπως είπαμε, η τσάντα είναι από τα βασικά αξεσουάρ σε μία γκαρνταρόμπα. Μπορεί να δώσει έναν αέρα ανανέωσης ακόμα και στο πιο απλό look, ενώ είναι πολύ πρακτική. Οι ψάθινες τσάντες έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και μερικές σεζόν και δίνουν έναν ρομαντικό αέρα στο look μας - θα τις δείτε πολύ συχνά να τις κρατούν οι πιο κομψές Γαλλίδες τους καλοκαιρινούς μήνες. Κρατήστε την στην παραλία, είτε συνδυάστε τη με ένα λευκό, λινό φόρεμα και τα αγαπημένα σας σανδάλια.

Ρομαντικό set εσωρούχων

Ένα όμορφο set εσωρούχων μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε πολύ όμορφα και ρομαντικά. Το φετινό καλοκαίρι έχει να κάνει με παστέλ αποχρώσεις και ντελικάτα υφάσματα, όπως δαντέλα. Αυτό το ροζ, δαντελένιο set είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η ανοιχτή του απόχρωση το καθιστά ιδανικό για να φορεθεί και μέσα από ανοιχτόχρωμα ρούχα.

Επισκεφθείτε το www.privato.shop για περισσότερες καλοκαιρινές αγορές και ανανεώστε το καλοκαιρινό σας στιλ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.