ΣΤΙΛ SHOPPING

Οι top καλοκαιρινές επιλογές για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


Αφροδίτη Σακκά

10 Ιουνίου 2019

ms_collection_linen_dress_5995eu_t42_6016.jpg

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει έρθει επίσημα, αλλά αν πάρουμε υπόψην μας τη θερμοκρασία που ανεβαίνει όλο και περισσότερο, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η αγαπημένη μας εποχή επιτέλους έφτασε. Γι' αυτό, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τα outfits μας για τη φετινή σεζόν - και ειδικά τις εμφανίσεις μας στην παραλία.

Μαζί με το καλοκαίρι, ξεκινούν σιγά σιγά και οι πρώτες καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, οι οποίες φυσικά απαιτούν να έχουμε φροντίσει για τα essentials της βαλίτσας μας. Φέτος, σκοπός είναι να επενδύσουμε σε items που θα μπορούν να φορεθούν καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και να είναι ευέλικτα, κομψά και να συμφωνούν με τα trends της εποχής. Αν σκοπεύετε, λοιπόν, να φύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με την πρώτη ευκαιρία - δηλαδή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - εμείς ετοιμάσαμε μία λίστα με τις top καλοκαιρινές επιλογές για λίγο online shopping, από την άνεση του καναπέ (ή της καρέκλας του γραφείου). Ευτυχώς, το νέο e-shop των Marks & Spencer είναι εδώ για να διευκολύνει το διαβόητο φτιάξιμο τις καλοκαιρινής βαλίτσας - και να βοηθήσει στο να έχουμε μαζί μας τα πιο fashionable beachwear:

Το διαχρονικό ολόσωμο

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί πιο διαχρονικό, από ένα κομψό μαύρο ολόσωμο μαγιό. Είναι κολακευτικό για κάθε σωματότυπο και μπορεί να ταιριάξει με οτιδήποτε - από παρεό, φορέματα, αξεσουάρ και σανδάλια. Συγχρόνως, μπορεί να φορεθεί και ως top μαζί με μία παντελόνα, ένα παρεό ή φούστα για τη βόλτα μετά την παραλία.

Το shirt-dress της παραλίας

Το shirt-dress συγκαταλέγεται επίσης στη λίστα με τα πιο essential κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε μία καλοκαιρινή βαλίτσα. Ευέλικτο, άνετο και κολακευτικό, το shirt-dress της παραλίας μπορεί να φορεθεί, φυσικά, και εκτός παραλίας, αν χρειάζεστε ένα cover-up που να μην σας ζεσταίνει. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επιλογές σε χρώματα και μπορείτε να το ταιριάξετε με ένα κομψό ζευγάρι σανδάλια για ένα απλό και elegant look.

Το retro bikini

Αν αναζητάτε το ιδανικό bikini για φέτος, ένα floral με bandeau top και ψηλόμεσο bottom είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Κομψό, με ένα retro touch και κολακευτικά κοψίματα, αυτό το bikini επιτρέπει όμορφο μαύρισμα και δεν αφήνει αμφιβολία πως θα δείχνετε εξαιρετικά stylish

Το ιδανικό day-dress

Ένα strapless φόρεμα με ριγέ print είναι πρακτικό και διαχρονικό. Μπορείτε να το φορέσετε στην παραλία ως beach dress, αλλά και κατά τη διάρκεια της μέρας, αν πάτε για φαγητό, καφέ, ποτό, κλπ. Το συγκεκριμένο περιλαμβάνει και λεπτομέρεια με κρόσσια στη μέση, που το κάνει άμεσα πιο elegant. Συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας σανδάλια ή εσπαντρίγιες.

Το maxi φόρεμα-πασπαρτού

Τίποτα δε "φωνάζει" καλοκαίρι, περισσότερο από ένα maxi floral φόρεμα. Εκτός του ότι μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό αέρινο beach dress πάνω από το μαγιό σας, μπορεί να φορεθεί και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας, αν συνδυαστεί με τα σωστά αξεσουάρ. Φορέστε το με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή λεπτά κρεμαστά για βραδινές εξόδους.

Η κομψή παντελόνα

Για όσες δεν προτιμούν τα φορέματα, μία αέρινη παντελόνα σε ουδέτερη απόχρωση, θα σας λύσει τα χέρια. Μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε (είτε με μαγιό, είτε με ένα crop top) και να φορεθεί εντός και εκτός παραλίας. Είναι ιδανική αν σκοπεύετε να περπατήσετε για πολλή ώρα!

Τα essential σανδάλια

Μιλώντας για essentials, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σανδάλια. Διαλέξτε ένα ζευγάρι που θα μπορείτε να φορέσετε από την παραλία μέχρι τη βραδινή έξοδο και θα παραμένει κομψό και κατάλληλο για την περίσταση. Τα παραπάνω, περιλαμβάνουν δύο απλά straps που τα κάνουν ευέλικτα και άνετα για να συνοδέψουν κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.

Η πιο stylish τσάντα του καλοκαιριού 2019

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι ψάθινες τσάντες είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού 2019 και η συγκεκριμένη μπορεί να φορεθεί με κάθε πιθανό outfit. Είναι μικρή και πρακτική, ενώ θα δώσει το απαραίτητο καλοκαιρινό touch στα looks μας. Συνδυάστε τη με ένα μαντήλι στα μαλλιά και τα σανδάλια σας.

Για περισσότερα summer essentials μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο e-shop των Marks & Spencer www.marksandspencer.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.