ΣΤΙΛ SHOPPING

4 τρόποι για να αναβαθμίσεις το στιλ σου στο γραφείο


Αφροδίτη Σακκά

5 Ιουλίου 2019

street_newyork_wss18_028.jpg

Με τον ερχομό της νέας σεζόν, βρισκόμαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέων trends και στιλ, έτσι ώστε να κάνουμε update στην γκαρνταρόμπα μας και να δώσουμε ένα extra stylish touch στο καθημερινό μας ντύσιμο. Το καλοκαίρι 2019, φέρνει μία μεγάλη γκάμα από ενδιαφέρουσες τάσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, άνετες σιλουέτες και chic γραμμές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πειραματιστούμε με το styling, δίνοντας νέα πνοή στα ήδη υπάρχοντα basics της ντουλάπας μας και ενσωματώνοντας νέα κομμάτια που θα ανανεώσουν το προσωπικό μας στιλ.

Όσον αφορά τα office looks μας, μερικές φορές τείνουμε να βασιζόμαστε στα ίδια και τα ίδια - αποτελέσμα της ανάγκης μας να φύγουμε γρήγορα από το σπίτι το πρωί και να είμαστε όσο πιο άνετες γίνεται. Ωστόσο, πάντα χρειαζόμαστε μία ανανέωση, που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και θα μας κάνει να νιώθουμε και να δείχνουμε καλά, γι' αυτό κι εμείς φτιάξαμε μία λίστα με must-have items που θα ανανεώσουν το στιλ σας στο γραφείo.

Τσάντες

H τσάντα του γραφείου είναι από τα πιο σημαντικά items, αφού χρειάζεται να χωράει όλα όσα χρειαζόμαστε και να ταιριάζει με το προσωπικό μας στιλ. Διαλέξτε μία chic tote bag για ιδανικά αποτελέσματα.

REPLAY

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΧΕΡΟΥΛΙ

Παπούτσια

Τα παπούτσια είναι ακόμα ένα πολύ σημαντικό must-have, όχι μόνο όσον αφορά την άνεση, αλλά και όσον αφορά το στιλ. Τα σωστά παπούτσια μπορούν να αναδείξουν ακόμα και το πιο απλό look. Διαλέξτε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες που ταιριάζουν με όλα ή ένα ζευγάρι λευκά sneakers που μπορούν να συνδυαστούν και με καλοκαιρινά κοστούμια, ή ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες για καθημερινά καλοκαιρινά looks.

PRETTY BALLERINAS

ROSARIO ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΓΚΡΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ

LACOSTE

CARNABY EVO 219 1 SFA ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΕΥΚΑ SNEAKERS

CASTANER

BLUMA CANVAS ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ WEDGE ΕΣΠΑΝΤΡΙΓΙΕΣ

Συμπληρώστε το look

Ένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τις απαραίτητες λεπτομέρειες, οπότε δίνουμε προσοχή στα αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου, τα κοσμήματα και τις ζώνες. Διαλέξτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με 90s χαρακτήρα, που μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε look και μία ζώνη με details στην αγκράφα, που μπορεί να φορεθεί και με ένα απλό μαύρο φόρεμα. Επιλέξτε αξεσουάρ με χρωματιστές πέτρες, αν προτιμάτε το ethnic look.

LE SPECS

METEOR AMOUR ΜΑΥΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

CASTANER

CRUZ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΣ

REPLAY

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΦΛΟΡΑΛ ΑΓΚΡΑΦΑ

Stylish αξεσουάρ

Και όσο για τα υπόλοιπα office accessories, από lunch bags, μέχρι τα απαραίτητα νεσεσέρ για τα μικροπράγματα του γραφείου, επιλέγουμε τις πιο stylish εκδοχές για να ταιριάζουν με ένα εξίσου stylish look. Διαλέξτε μία θήκη κινητού με marble effect, που δείχνει πολυτελές και chic, ένα lunchbag με ιδιαίτερο print, όπως και matching νεσεσέρ με έντονα prints που είναι πρακτικά και cool.

THE LUNCHBAGS

ORIGINAL ΜΠΛΕ ΖΙΚ ΖΑΚ LUNCHBAG 24CM

LOQI

HVASS&HANNIBAL ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ GRID-ARBARO-BIRDS ΝΕΣΕΣΕΡ

iDEAL OF SWEDEN

ΛΕΥΚΗ MARBLE ΘΗΚΗ FASHION iPHONE X

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.