ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.121


The Jennettes

30 Ιουνίου 2019

image.jpeg

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν κι εμείς ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες αγορές που θα μπουν στη βαλίτσα μας για τις πρώτες εξορμήσεις.

Όπως και κάθε εβδομάδα, παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με τις αγορές μας για να πάρετε έμπνευση:

Το ιδανικό καλοκαιρινό εσώρουχο

Το καλοκαίρι θέλουμε να είμαστε άνετες και ανάλαφρες. Οπότε, χρειαζόμαστε εσώρουχα που να μας το προσφέρουν αυτό και να μην μας "βαραίνουν" έξτρα. Γι' αυτό, τη φετινή σεζόν αποφάσισα να επενδύσω σε ένα απλό μαύρο σουτιέν που μπορεί να φορεθεί μέσα από οποιοδήποτε ρούχο και να μην με ζεσταίνει. Βρείτε το εδώ.

Το νέο μου αγαπημένο καθαριστικό προσώπου

Ως μεικτή - λιπαρή επιδερμίδα πάντα αναζητώ το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου που θα με καλύπτει πλήρως. Η τελευταία beauty μου αγορά λοιπόν ήταν το Daily Cleanser Combination Oily Skin της YOUTH LAB. το οποίο είναι ένα τζελ καθαρισμού ικανό να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς να καταστρέφει το υδρο-λιπιδικό φιλμ. Επίσης, απομακρύνει τέλεια το μακιγιάζ χωρίς να αφυδατώνει ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. -Ελένη Τσούτση

Καλοκαιρινό καπέλο

Όπως όλοι έτσι και εγώ ανυπομονώ να φύγω για διακοπές. Καθώς λοιπόν έφτιαχνα τη λίστα μου, διαπίστωσα πως αυτό που μου έλειπε ήταν ένα καπέλο. Βγήκα λοιπόν στα μαγαζιά για να κάνω μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψα το πιο όμορφο καπέλο. -Τζουλιάννα Καρνέζη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.