ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.123


The Jennettes

14 Ιουλίου 2019

streetfashion_paris_hcah1920_093.jpg

Βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα του καλοκαιριού και ο ενθουσιασμός μας για τις διακοπές και τις μέρες χαλάρωσης γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Αυτή την εποχή χρειαζόμαστε items τα οποία να μας βοηθούν να παραμείνουμε cool (και μεταφορικά και κυριολεκτικά!) στις υψηλές θερμοκρασίες και να απολαύσουμε όσο περισσότερο γίνεται αυτή τη σεζόν.

Παρακάτω, θα βρείτε μία λίστα με τις αγορές που κάναμε αυτή την εβδομάδα για να εμπνευστείτε:

Η πράσινη μάσκαρα

Σπάνια βρίσκω "ιδιαίτερα" προϊόντα που να με ενθουσιάζουν - και αυτή είναι μία από εκείνες τις φορές. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, αποφάσισα να επενδύσω σε μία πράσινη μάσκαρα, την οποία φοράω καθημερινά από την μέρα που την πήρα. Φοράω μόνο την μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και καθόλου make up, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και απλό make up look χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Bρείτε τη εδώ.

Μια ethnic τσάντα για όλες τις ώρες

Αφού ξεκίνησαν οι εκπτώσεις σκέφτηκα ότι ήταν η τέλεια ευκαιρία για να επενδύσω σε μια τσάντα –λίγο πιο ιδιαίτερη με ethnic vibes. Είναι μια τσάντα ώμου Replay που πραγματικά δίνει χρώμα σε κάθε outfit μου και μάλιστα την φοράω από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο. Ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι με ένα μακρύ χαλαρό λευκό φόρεμα καθώς αναβαθμίζει στη στιγμή όλο το στιλ. Μπορείτε να την βρείτε εδώ. –Ελένη Τσούτση

Το μαγιό μου

Αυτή την εβδομάδα άδραξα την ευκαρία των εκπτώσεων και βγήκα στα μαγαζιά για να αγοράσω μαγιό. Γιατί καλοκαίρι χωρίς μαγιό δεν γίνεται. Και ευτυχώς δεν άργησα να το βρω. Το μόνο τώρα που περιμένω είναι να έρθουν οι ημέρες που θα φύγω από των Αθήνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.