ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.127


Αφροδίτη Σακκά

11 Αυγούστου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.127

Είτε βρίσκεστε στην παραλία, είτε στο γραφείο, το καλοκαίρι είναι εδώ και η θερμοκρασία υψηλή. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, items που να μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε τη ζέστη και να δείχνουμε φρέσκες και λαμπερές ανά πάσα στιγμή.

Παρακάτω, θα βρείτε μερικές από τις αγορές που κάναμε αυτή την εβδομάδα με όλα τα απαραίτητα fashion essentials:

Τα τέλεια καλοκαιρινά σκουλαρίκια

jenny.gr

Τα κοσμήματα είναι από τα βασικότερα items για τα καλοκαιρινά μας looks, αφού μπορούν να αναδείξουν κάθε απλό outfit. Αυτή την εβδομάδα αποφάσισα να επενδύσω σε ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα στα αξεσουάρ - το τιρκουάζ. Βρείτε τα εδώ.

To αντηλιακό προσώπου μου

jenny.gr

Mπορεί ακόμα να μην έχω κάνει πολλά μπάνια, όμως η προστασία του προσώπου και του δέρματος είναι σημαντική όλο το καλοκαίρι (και τον χρόνο!). Για να προετοιμαστώ για τις διακοπές μου, αγόρασα ένα αντηλιακό που όχι μόνο με προστατεύει από όλο το εύρος της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά έχει και βελούδινη υφή που λειτουργεί σαν δεύτερο δέρμα. Ακολουθώντας την συμβουλή της beauty editor, το χρησιμοποιώ πλέον ως primer. Μπορείτε να το βρείτε εδώ - Χριστίνα Γουδρούπη

Την σκιά που θα φοράω στις διακοπές μου

jenny.gr

Οι διακοπές μου ξεκινούν σε λίγο και σκέφτηκα ότι για τις βραδινές μου εμφανίσεις σίγουρα θα θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό που δεν το συνηθίζω όπως μια μπλε απόχρωση σκιά στα μάτια μου. Έτσι επένδυσα σε μια υπέροχη απόχρωση που θα μου χαρίσει έμπνευση να δημιουργήσω τα πιο ιόμορφα summer looks! Βρείτε τη εδώ. -Ελένη Τσούτση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.