ΣΤΙΛ SHOPPING

Επιλέξαμε τα πιο εντυπωσιακά fashion items που θα δώσουν χρώμα στα φθινοπωρινά σας looks


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2019

Επιλέξαμε τα πιο εντυπωσιακά fashion items που θα δώσουν χρώμα στα φθινοπωρινά σας looks

Έχουμε μπει επίσημα στη νέα σεζόν και αυτό εκτός από αλλαγή και πτώση της θερμοκρασίας σημαίνει και εξερεύνηση όλων των νέων trends που θα φοράμε αυτό το φθινόπωρο. Είναι η εποχή που αφήνουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα, αλλά όχι τα έντονα χρώματα, αφού τα καλά νέα είναι ότι φέτος η μόδα προστάζει να βάλουμε χρώμα στην ντουλάπα μας δημιουργώντας εντυπωσιακά looks από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ανάμεσα στις κυρίαρχες τάσεις είναι οι έντονες αποχρώσεις στα ρούχα, τα παπούτσια αλλά και στα αξεσουάρ δίνοντας τον δυναμικό αέρα που αναζητούν τα fall looks. Είναι ένα trend που κάθε γυναίκα μπορεί εύκολα να υιοθετήσει αρκεί να επιλέξει τις κατάλληλες έντονες αποχρώσεις που την κολακεύουν και να τις προσαρμόσει στο προσωπικό της στιλ και ύφος. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που φοβούνται το χρώμα, δεν έχετε παρά να δώσετε μια ευκαιρία δοκιμάζοντας για αρχή να προσθέσετε στο καθημερινό σας ντύσιμο κάποια αξεσουάρ με χρώμα ή υιοθετώντας πιο έντονο μακιγιάζ. Μην ξεχνάτε ότι το motto αυτού του φθινοπώρου είναι « Put some colour in your life».

Εμείς λοιπόν για να σας εμπνεύσουμε, βγήκαμε μία βόλτα στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου AVENUE και επιλέξαμε τα fashion items που θα σας κάνουν να δημιουργήσετε τα πιο stylish σύνολα:

Κίτρινο φλοράλ φόρεμα

jenny.gr

Ίσως ο πιο safe τρόπος για να εντάξετε το χρώμα στην φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα είναι το floral. Μπορείτε να επιλέξετε ένα floral print σε έντονο χρώμα και να το συνδυάσετε με biker boots ή ακόμη και με ένα ζευγάρι sneakers για πιο χαλαρές εμφανίσεις.

Γιλέκο σε hot pink απόχρωση

jenny.gr

To hot pink είναι ένα must – have χρώμα της σεζόν και μπορείτε να το βάλετε στα σύνολά σας επιλέγοντας ένα chic γιλέκο. Το γιλέκο θεωρείται ένα πολυμορφικό fashion item καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτό ένα κομψό office look μέχρι ένα άκρως βραδινό look.  Αν θέλετε να το «ησυχάσετε» τότε δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με πιο ουδέτερα χρώματα όπως μαύρο, λευκό και μπεζ.

Μουσταρδί ζακέτα

jenny.gr

Αυτή η απόχρωση είναι συνυφασμένη με το φθινόπωρο και βρίσκεται κάθε χρόνο ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές. Μπορείτε να επενδύσετε σε μια cozy ζακέτα που θα αναβαθμίσει αμέσως το πιο casual σύνολο και θα δώσει μια ζεστασιά στο outfit σας. Κολακεύει όλα τα γυναικεία σώματα και αν λατρεύετε το color blocking τότε οι συνδυασμοί είναι άπειροι.

Κόκκινη δερμάτινη φούστα

jenny.gr

Μια κόκκινη δερμάτινη φούστα δεν θα μπορούσε να λείπει από την φθινοπωρινή λίστα αφού είναι πολύ εντυπωσιακή και θα κλέψει αμέσως τα βλέμματα των γύρω σας. Μπορείτε να την συνδυάσετε είτε με ένα μαύρο ζιβάγκο (όταν ο καιρός βέβαια το απαιτήσει) ή με ένα απλό casual t-shirt ώστε να το «χαλαρώσετε”. Επίσης, αν θέλετε ένα βραδινό συνδυασμό τότε συνδυάστε την ένα lingerie top με λεπτομέρειες από δαντέλα και τα αγαπημένα σας μαύρα πέδιλα.

Γαλοζοπράσινες γόβες

jenny.gr

Ένα κλασσικό ζευγάρι γόβες σε ένα έντονο γαλαζοπράσινο χρώμα μπορούν αμέσως όχι μόνο να σας φτιάξουν την διάθεση αλλά να σας βοηθήσουν να κάνετε μια πολύ stylish fall εμφάνιση χωρίς να έχετε προσπαθήσει ιδιαίτερα. Φυσικά μπορείτε να τις συνδυάσετε από το αγαπημένο σας black little dress μέχρι το boyfriend τζιν σας.

Πορτοκαλί παντελόνα

jenny.gr

Μια παντελόνα είναι απαραίτητη κάθε σεζόν, πόσο μάλλον σε ένα ζεστό πορτοκαλί χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα είτε με ένα λευκό πουκάμισο είτε με το αγαπημένο σας πουλόβερ και με άνετα sneakers για μια πιο casual εμφάνιση. Για τις πιο τολμηρές ο τέλειος συνδυασμός είναι με μια διαχρονική μαρινιέρα.

Παλέτα με φθινοπωρινές αποχρώσεις σκιών

jenny.gr

Εφόσον επιλέξαμε για εσάς τα πιο hot fashion items του φθινοπώρου σειρά έχουν τα beauty items. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην σας προτείνουμε μια παλέτα σκιών για να δημιουργήσετε τα πιο ευφάνταστα makeup looks που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Βερνίκια νυχιών στις top αποχρώσεις της σεζόν

jenny.gr

Ανακαλύψτε τα top nail color trends για τη νέα σεζόν και κάντε τα άκρα σας να δείχνουν όμορφα. Ταιριάζουν με ότι κι αν φορέσετε και κάνουν τα νύχια σας να δείχνουν περιποιημένα χωρίς υπερβολές.

Αν αγαπάτε τα έντονα χρώματα όλα δείχνουν ότι θα αγαπήσετε και αυτό το φθινόπωρο αφού σας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να κάνετε τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς χωρίς να διστάσετε στιγμή.

Άλλωστε κάθε outfit για να απογειωθεί χρειάζεται μια μικρή ή μεγαλύτερη δόση χρώματος. Δείτε λοιπόν στην παρακάτω gallery ορισμένα από τα πιο hot κομμάτια που ανακαλύψαμε στα AVENUE – από ρούχα μέχρι εσώρουχα, αξεσουάρ και καλλυντικά που θα απογειώσουν κάθε εμφάνισή σας:

 

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.