ΣΤΙΛ SHOPPING

Αυτό είναι το παλτό από τα Marks & Spencer που θα φορούν όλες φέτος το χειμώνα -Elegant και προσιτό


Μάρθα Κουμπάνη

31 Οκτωβρίου 2019

Αυτό είναι το παλτό από τα Marks & Spencer που θα φορούν όλες φέτος το χειμώνα -Elegant και προσιτό

 O χειμώνας βρίσκεται μια ανάσα μακριά και θα μας βρει υλιγμένες στο πιο chic και ζεστό πανωφόρι. Δεν αργεί η εποχή που εν θα μπορούμε να αποχωριστούμε το παλτό μας και είμαστε ήδη στην αναζήτηση του πιο elegant.

Και δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά. Το αγαπημένο μας brand, τα Marks & Spencer είναι το μέρος, όπου ξέρουμε ότι θα βρούμε πάντα τα όλες τις τάσεις αλλά και τα πιο διαχρονικά fashion pieces. Eκεί βρήκαμε και το πιο αρισοκρατικό παλτό που στοιχηματίζουμε θα το φορέσουν οι πιο στιλάτες. Από μαλλί σε ίσια γραμμή και με μοτίβο ψαροκόκκαλο, στην πιο γλυκιά κρεμ απόχρωση.

Το παλτό αυτό ταιριάζει με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, ενώ αγαπάει τις αποχρώσεις του μπεζ, καφέ, αλλά και μαύρο.Δεν βλέπουμε την ώρα να το φορέσουμε με ζιβάγκο, το τζιν και τις δερμάτινες μπότες μας για ένα κλασικό look. Επιπλέον είναι προσιτό, ένα κομμάτι επένδυση που θα φοράμε ξανα και ξανά για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το εδώ.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.