ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.138


Μάρθα Κουμπάνη

3 Νοεμβρίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.138

Είναι η στιγμή εκείνη της Εβδομάδας που επιστρέφουμε με όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια για την εβδομάδα που πέρασε. Καλωσορίζουμε τον Νοέμβριο με πιο χαμηλή θερμοκρασία και την μυρωδιά της βροχής. Τα πλεκτά fashion items αρχίζουν και γίνονται απαραίτητα και ξέρουμε πως θα είναι οι πρωταγωνιστές της γκαρνταρόμπας μας για τους επόμενους μήνες. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να αγκαλιάσουμε την ιδέα και να αφεθούμε στην cozy αίσθηση που χαρίζουν και που τόσο αγαπάμε. 

Toi & Moi

jenny.gr

Για αυτή την εβδομάδα επέλεξα ένα μονόχρωμο, μίνι jumper dress σε girly απόχρωση. Θα το φορέσω με πουκάμισο από μέσα και είτε χωρίς καλσόν αλλά με ψηλές μπότες ή με fashion tights και ankle boots. Φοριέται ακόμα και με τα αγαπημένα μου sneakers!

-Μάρθα Κουμπάνη 

Πορτοφόλι

Αυτή η εποχή του χρόνου απαιτεί καλύτερη οργάνωση και πιο σωστή αποταμίευση χρημάτων γι΄αυτό ένα πορτοφόλι είναι πάντα απαραίτητο μέσα σε μια γυναικεία τσάντα. Εγώ επέλεξα το συγκεκριμένο σε κόκκινο χρώμα, καθώς συμβολίζει τη ζεστασιά και την καλή διάθεση. 

jenny.gr

- Έλενα Κρητικού 

Παιδικά βιβλία

jenny.gr

Ξεκίνησαν επιτέλους τα κρύα! Κι αυτό σημαίνει ατελείωτες ώρες παιχνίδι με τον γιο μου μπροστά στο τζάκι. Και τις στιγμές που θέλουμε και οι δυο να χαλαρώσουμε θα διαβάζουμε τα βιβλία που του αγόρασα αυτή την εβδομάδα. Ως γνωστόν, η αγάπη για τη μάθηση καλλιεργείται από πολύ μικρή ηλικία, ενώ τα παιδικά βιβλία με τις υπέροχες εικόνες τους, προσφέρουν ανεξάντλητη φαντασία. Ανυπομονώ για τα απογεύματα που θα έρθουν! 

-Εύα Καραμπάτσου
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.