ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.139


Μάρθα Κουμπάνη

10 Νοεμβρίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.139

Οι editors του #jennygr επέστρεψαν και αυτή την εβδομάδα με όλα τα αγαπημένα τους items. Κομμάτια που κάνουν την δική μας καθημερινότητα λίγο πιο όμορφη και εύκολη και ίσως κάνουν και την δική σας. Fashion και beauty items και άλλα fun ή χρηστικά αντικείμενα βρίσκονται εδώ. Οι μέρες περνούν και ο χειμώνας έρχεται όλο και πιο κοντά. Έτσι οι ανάγκες μας είναι διαφορετικές και αυτά που επιλέγουμε τώρα έχουν στόχο τόσο να μας προστατέψουν από τις καιρικές συνθήκες όσο και να μας φτιάξουν την διάθεση κόντρα στο μουντό σκηνικό έξω από το παράθυρο.  Αυτά είναι όσα αγοράσαμε την εβδομάδα που πέρασε.

 Oι cowboy boots

jenny.gr

Replay

Αυτές τις μέρες και για λίγο ακόμα, μέχρι ο υδράργυρος να κάνει βουτιά, μπορούμε να φορέσουμε τις αγαπημένες μας μπότες με μίνι φούστες και φορέματα. Από τα μεγαλύτερα shoe trends της σεζόν οι cowboy boots. H τάση western με εμπνέει πολλές φορές για τα πιο bohemian σύνολα, όμως όλον αυτό τον καιρό έψαχνα τις τέλειες καουμπόικες μπότες. Από γνήσιο δέρμα, με κλασικό σχέδιο, αλλά και μια διαφορετική πινελιά, που όμως δεν θα έδειχνε κιτς ή υπερβολική. Mόλις τις βρήκα στα Replay και είναι αυτό ακριβώς που ζητούσα. 
-Μάρθα Κουμπάνη

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.